På Facebook kan du diskutera den senaste utvecklingen direkt med dina vänner i klubben "Börs-SM 2014".
Börs-SM 2014

 

Anmälan till Börs-SM 2014 är nu stängd.

Inom kort börjar aktierna i tävlingsportföljerna att köpas in. I början av april får du som är med ett kontoutdrag på köpet med post.

Den 4 april startar tävlingen och apriletappen. Det är också möjligt att omplacera din tävlingsportfölj från den 4 april.

För 28:e året arrangeras Börs-SM – aktietävlingen där du deltar med riktiga pengar och aktier. Ägaren till den portfölj som utvecklats bäst mellan den 4 april och den 27 november, 2014, ges titeln ”Svensk mästare i aktieplacering 2014”.

Fjolårets vinnare, Marcus Lundell, hade en fantastisk utveckling av sin portfölj, från 4 500 kronor till 23 197 kronor. Ökningen av aktievärdet tillsammans med förstapriset på 500 000 kronor visar hur lönsamt ett deltagande i Börs-SM kan vara.  

Vinnaren av Börs-SM 2014 får förutom en avsevärd summa pengar även en resa till New York med bland annat besök hos Nasdaq OMX.

Ytterligare en mängd pristagare delar på hundratusentals kronor. Varje månad, april – oktober, utses en etappvinnare som får följa med Börs-SM-vinnaren till New York.