Direkt till innehållet ?

Aktiekvällen Göteborg 5 april

 

Aktiespararna Event inbjuder till en Aktiekväll i Göteborg med fokus på ny grön teknik. Affärsmagasinet Fortune skrev för fem år sedan att framtidens businessprofiler inte kommer från finans och IT, utan agritech och livsmedel. I Silicon Valley ser man redan att investeringarna i nya IT-bolag börjat minska, medan de ökar stort för innovationer inom odling- och livsmedelsteknik. Även i Sverige börjar det nu dyka upp nya högteknologiska bolag som är del av denna trend. Under den här kvällen har du chansen att lyssna på bland annat två svenska bolag, Heliospectra (First North: HELIO) och Simris Alg, som just står inför en notering på First North.

När Tisdag 5 april
Plats Elite Park Avenue
Adress Kungsportsavenyn
Starttid kl. 18.00 (registreringen öppnar 17.30)
Sluttid cirka kl. 20.00
Arrangör

Aktiespararna Event

Frågor Epost: event@aktiespararna.se, Tel: 08-50 65 15 00
Entré Fri entré till evenemanget, dock obligatorisk anmälan via formuläret längst ned på sidan.


Preliminärt program

17.30 Registreringen öppnar

18.00 Välkommen till Aktiekvällen 

18.00 Simris Alg är ett flerfaldigt prisbelönat pionjärföretag på Österlen som tillverkar omega-3-olja från odlade alger. Produkterna säljs under det egna varumärket Simris® Algae Omega-3, som unikt premiumalternativ till omega-3-tillskott baserade på fiskolja. Simris Alg har utvecklat en robust och skalbar industriell process för odling av alger och omega-3-produktion, och adresserar en lönsam och global mångmiljardmarknad i snabb tillväxt. Bolagets verksamhetsfilosofi genomsyras av ett starkt hållbarhetsperspektiv och bygger på synergi mellan spjutspetsteknik, varumärke och design. Bolaget står inför en listning på Nasdaq First North i april. VD Fredrika Gullfot presenterar bolaget.

18.30 Heliospectra specialiserar sig på intelligent belysningsteknik för växtforskning och växthusodling. Heliospectras produkter bygger på djupgående kunskaper om växters fysiologi och  fotosyntes kombinerat med en unik användning av modern LED-teknik. Efter sex års utveckling i Sverige har företaget nu börjat expandera på den internationella marknaden. VD Staffan Hillberg presenterar bolaget.

19.00 Mingel och förtäring

 

En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 150 kr för de som inte avanmält sig och ej närvarar under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.


Anmälan

Fri entré, dock obligatorisk anmälan via formuläret längst ned på sidan.

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller eller senast 4 april 2016.

Investerarmässa

Under kvällen kommer medverkande bolag att ställa ut material på vår investerarmässa. Passa på att träffa bolagsrepresentanterna och ställ dina frågor till dem.

Medverkande bolag


 


 


 
Anmälningsformulär    
Är du medlem i Aktiespararna?
   
Ditt förnamn   
Ditt efternamn   
Din epostadress   
Födoämnesallergi/meddelande   


   
Vill du bjuda med en gäst? Fyll i uppgifterna nedan    
Är gästen medlem i Aktiespararna?
   
Gästens förnamn   
Gästens efternamn   
Gästens epostadress   
Födoämnesallergi/meddelande