Direkt till innehållet ?

Aktiekvällen Lund 29 mars

Aktiespararna Event inbjuder till en Aktiekväll i Lund på Elite Hotel Ideon. Under kvällen får ni lyssna till ett antal intressanta investerarcase. 

När Tisdag 29 mars
Plats Elite Hotel Ideon
Adress Scheelevägen 27
Starttid kl. 17.30 (registreringen öppnar 17.00)
Sluttid cirka kl. 21.00
Arrangör

Aktiespararna Event och lokalavdelningen i Lund

Frågor Epost: event@aktiespararna.se, Tel: 08-50 65 15 00
Entré Fri entré till evenemanget, dock obligatorisk anmälan via formuläret längst ned på sidan.


Preliminärt program

17.00 Registreringen öppnar

17.30 Välkommen till Aktiekvällen Lund

17.40 Simris Alg är ett flerfaldigt prisbelönat pionjärföretag på Österlen som tillverkar omega-3-olja från odlade alger. Produkterna säljs under det egna varumärket Simris® Algae Omega-3, som unikt premiumalternativ till omega-3-tillskott baserade på fiskolja. Simris Alg har utvecklat en robust och skalbar industriell process för odling av alger och omega-3-produktion, och adresserar en lönsam och global mångmiljardmarknad i snabb tillväxt. Bolagets verksamhetsfilosofi genomsyras av ett starkt hållbarhetsperspektiv och bygger på synergi mellan spjutspetsteknik, varumärke och design. Bolaget står inför en listning på Nasdaq First North i april. VD Fredrika Gullfot presenterar bolaget. 

18.10 Miris Holding är ett globalt företag som tillverkar och säljer utrustning och  förbrukningsartiklar för analys av mjölk. Företaget fokuserar med sina  produkter på analys av i första hand bröstmjölk men även på mejerimjölk. Visionen är att fler och fler barn och vuxna har tillgång till mjölk av hög kvalitet. Läs mer om bolaget på AnalysguidenVD Ulf Boberg presenterar bolaget.

18.40 BioInvent International AB utvecklar immunonkologiska läkemedel. Med ett av världens största antikroppsbibliotek och en unik, egenutvecklad metod kan BioInvent identifiera optimala angreppspunkter och antikroppar för behandling av olika tumörtyper. BioInvent har också stor erfarenhet av och en egen anläggning för processutveckling och produktion av antikroppar för kliniska studier. Läs mer om bolaget härVD Mikael Oredsson presenterar bolaget.

19.10 Paus med förtäring

19.40 Arc Aroma Pure har utvecklat ett sätt att kontrollera elektriska pulser som ger ett högt energiutbyte. Genom CEPT® plattformen, som är en generator, används tekniken inom biogas, avloppsrening och extraktion. Plattformen använder kortvariga högspänningspulser som spränger cellmembranet och dödar oönskade mikroorganismer. Effektivisering av biogasproduktion och införande av nya råvaror som inte kan användas idag är i fokus. Vatten, ballastvatten och flytande livsmedel är exempel på andra CEPT® -applikationer. VD Martin Linde presenterar bolaget. Läs mer om bolaget här.

20.10 Ecoclime Comfort Ceilings är ett ungt, svenskt och affärsfokuserat energiföretag för inomhuskomfort med världen som marknad. Vår verksamhet bygger på världsunik patenterad teknik för klimatstyrning inomhus. Vårt klimatstyrningskoncept baseras på en patenterad värmeabsorbent och på en patenterad applikation av denna absorbent för klimatstyrning inomhus. Läs mer om bolaget här. Marknads- och säljansvarig Niklas Ekblom presenterar bolaget.

20.40 Avslutning

 

En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 150 kr för de som inte avanmält sig och ej närvarar under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

 

 

 


Anmälan

Fri entré, dock obligatorisk anmälan via formuläret längst ned på sidan.

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller eller senast 28 mars 2016.

 

Investerarmässa

Under kvällen kommer medverkande bolag att ställa ut material på vår investerarmässa. Passa på att träffa bolagsrepresentanterna och ställ dina frågor till dem.

Medverkande bolag

 

 
Anmälningsformulär    
Är du medlem i Aktiespararna?
   
Ditt förnamn   
Ditt efternamn   
Din epostadress   
Födoämnesallergi/meddelande   


   
Vill du bjuda med en gäst? Fyll i uppgifterna nedan    
Är gästen medlem i Aktiespararna?
   
Gästens förnamn   
Gästens efternamn   
Gästens epostadress   
Födoämnesallergi/meddelande