Direkt till innehållet ?

Aktiekvällen Stockholm 30 mars

 

Aktiespararna Event inbjuder till en Aktiekväll i Stockholm på Hotel Birger Jarl. Under kvällen får ni lyssna till ett antal intressanta investerarcase. 

När Onsdag 30 mars
Plats Hotel Birger Jarl
Adress Birger Jarlsgatan 61A
Starttid kl. 17.30 (registreringen öppnar 17.00)
Sluttid cirka kl. 20.00
Arrangör

Aktiespararna Event

Frågor Epost: event@aktiespararna.se, Tel: 08-50 65 15 00
Entré Fri entré till evenemanget, dock obligatorisk anmälan via formuläret längst ned på sidan.


Preliminärt program

17.00 Registreringen öppnar

17.30 Välkommen till Aktiekvällen Stockholm

17.40 Simris Alg är ett flerfaldigt prisbelönat pionjärföretag på Österlen som tillverkar omega-3-olja från odlade alger. Produkterna säljs under det egna varumärket Simris® Algae Omega-3, som unikt premiumalternativ till omega-3-tillskott baserade på fiskolja. Simris Alg har utvecklat en robust och skalbar industriell process för odling av alger och omega-3-produktion, och adresserar en lönsam och global mångmiljardmarknad i snabb tillväxt. Bolagets verksamhetsfilosofi genomsyras av ett starkt hållbarhetsperspektiv och bygger på synergi mellan spjutspetsteknik, varumärke och design. Bolaget står inför en listning på Nasdaq First North i april. VD Fredrika Gullfot presenterar bolaget. 

18.10 Miris Holding är ett globalt företag som tillverkar och säljer utrustning och  förbrukningsartiklar för analys av mjölk. Företaget fokuserar med sina  produkter på analys av i första hand bröstmjölk men även på mejerimjölk. Visionen är att fler och fler barn och vuxna har tillgång till mjölk av hög kvalitet. Läs mer om bolaget på AnalysguidenVD Ulf Boberg presenterar bolaget.


18.40 Ecoclime Comfort Ceilings är ett ungt, svenskt och affärsfokuserat energiföretag för inomhuskomfort med världen som marknad. Vår verksamhet bygger på världsunik patenterad teknik för klimatstyrning inomhus. Vårt klimatstyrningskoncept baseras på en patenterad värmeabsorbent och på en patenterad applikation av denna absorbent för klimatstyrning inomhus. Läs mer om bolaget här. Marknads- och säljansvarig Niklas Ekblom samt CFO Torbjörn Hansson presenterar bolaget.

19.10 Mingel och förtäring

En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 150 kr för de som inte avanmält sig och ej närvarar under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

 

 

 


Anmälan

Fri entré, dock obligatorisk anmälan via formuläret längst ned på sidan.

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller eller senast 28 mars 2016.

 

Investerarmässa

Under kvällen kommer medverkande bolag att ställa ut material på vår investerarmässa. Passa på att träffa bolagsrepresentanterna och ställ dina frågor till dem.

Medverkande bolag

 

 

 
Anmälningsformulär    
Är du medlem i Aktiespararna?
   
Ditt förnamn   
Ditt efternamn   
Din epostadress   
Födoämnesallergi/meddelande   


   
Vill du bjuda med en gäst? Fyll i uppgifterna nedan    
Är gästen medlem i Aktiespararna?
   
Gästens förnamn   
Gästens efternamn   
Gästens epostadress   
Födoämnesallergi/meddelande