Direkt till innehållet ?

Nå kapitalstarka placerare med stort intresse för börs och finans!

Vi erbjuder dig möjlighet att synas i följande räckviddskanaler:

 • Tidningen Aktiespararen
  Aktiespararen görs av en av Sveriges mest kompetenta ekonomiredaktioner och är en av Aktiespararnas mestuppskattade medlemsförmåner – men säljs även som lösnummer samt når otroligt många beslutsfattare inombörs och finans. Här finns möjlighet att synas med hel- eller halvsida eller varför inte med en bilaga? Du når våra110 000 köpstarka läsare.
 • www.aktiespararna.se
  Webbsidan www.aktiespararna.se är en av Sveriges största ekonomisajter och har närmare 280 000 unikabesökare i månaden. Dagligen uppdateras webben med de senaste nyheterna, aktuella råden samt analyserna.Här finns möjlighet att synas genom bannerannonsering i många olika format!
 • Nyhetsbrev
  Våra nyhetsbrev kan besökarna på webben ta del av dagligen, veckovist eller på helgerna. Vårt veckovisanyhetsbrev ges ut på tisdagarna vid lunch och når närmare 60 000 mottagare. Här finns möjlighet att synas genom bannerannonsering i många olika format!
 • E-postutskick
  Vill du synas i e-postutskick som ensam annonsör? Då är denna kanal helt rätt för dig. Inom ramen för våraStand Alone-lösningar kan vi erbjuda dig fler olika register att synas gentemot, exempelvis Investerarregistret –med cirka 12 500 mottagare och med en öppningsfrekvens på 60 procent!
 • Filmklipp
  Vi har dessutom möjlighet att låta dig synas med ett reklamklipp som visas i Aktiespararnas webb-tv!
 • Evenemang
  Aktiespararna arrangerar årligen över 900 aktie- och fondträffar runtom i Sverige. Här kan vi erbjuda unikamöjligheter för dig att synas antingen lokalt på en ort där vi har en av våra 144 lokalavdelningar eller på något avvåra större centralt arrangerade evenemang.
 • Analysguiden – oberoende analys, överlägsen räckvidd
  För de företag som får begränsad medial uppmärksamhet, eller önskar mer exponering mot befintliga och nyapotentiella aktieägare erbjuder vi ökad synlighet genom Analysguiden. Läs mer på www.analysguiden.se


Kontakta oss för mer information och priser!

 Annonsansvarig
 
Caroline Berglund
070- 608 39 73
08- 50 65 15 24
 
caroline.berglund@aktiespararna.se 

 

  Eventansvarig
 
Lars Håkansson
  070-555 55 35
  lars.hakansson@aktiespararna.se