Direkt till innehållet ?

Lär dig hitta riktigt köpvärda aktier

”Lär dig göra bättre aktieaffärer” är temat när Stora Analysdagen genomförs för tredje gången. Datumet är den 17 september och platsen är Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm. Besökarna får ta del av allt från aktie- och marknadsanalyser till företagspresentationer.

Bli medlem i Aktiespararna

  • Förmåner värda 10 027 kronor
  • Medlemskap endast 595 kronor
Läs mer

Analysdagen äger även denna gång rum i Grand Hotel i Stockholm.

– Vi vill gärna att våra medlemmar blir så framgångsrika som det någonsin går. Därför har vi satt ihop den här dagen, säger Christophe Génetay, chef för Aktiespararna Kunskap.

Programmet under dagen består av en blandning av föreläsningar, företagspresentationer och utbildningspass.

– Det blir en lång och spännande dag! Vi kör igång klockan nio på morgonen och håller på till nio på kvällen, säger Christophe.

Hitta kursvinnare
Aktiespararnas analysprogram Hitta kursvinnare kommer att ha en central del under dagen och ett utbildningspass om hur du använder programmet står först på agendan.

– Vi kommer att visa hur man som användare av Hitta kursvinnare kan göra både fundamentala och tekniska analyser och därigenom hitta riktigt köpvärda aktier, säger Christophe.

Ett antal börsbolag finns på plats för att presentera sin verksamhet och i anslutning till varje företagspresentation kommer en analys av företaget att göras i Hitta kursvinnare för att se om aktien är köpvärd för tillfället eller om det är bättre att vänta en tid.

Kommer börsuppgången att fortsätta?
Stockholmsbörsen har hittills gått upp nära 40 procent i år och många ställer sig frågan om det är för sent att köpa aktier. Analytikern Ander Elgemyr kommer att ge dig svaret på den frågan genom att göra en marknadsanalys och ta sig en titt på ett antal intressanta aktier.

Urban Bäckström, VD för Svenskt Näringsliv och före detta Riksbankschef, ställer sig frågan om det är dags att köpa aktier nu och resonerar sig fram till ett spännande svar.

Hur står det till med de svenska bankerna?
Bankaktierna på Stockholmsbörsen har ett turbulent år bakom sig i finanskrisens spår och ett antal nyemissioner har gjorts. Hur mår egentligen de svenska bankerna och kommer de att behöva mer pengar från sina aktieägare? Svaret på dessa frågor kommer bankexperten Rodney Alfvén, analyschef på Cheuvreux Nordic, att leverera.

Medverkar under dagen gör också Björn Savén, som kommer att prata om hur riskkapitalet i Norden ter sig efter finanskrisen.

– Vi hoppas och tror att de som besöker Stora Analysdagen kommer att göra bättre aktieaffärer när de varit här, säger Christophe Génetay och hälsar alla välkomna till Grand Hotels smakfulla salonger.

Klicka här för att läsa mer om Stora Analysdagen

 

 
 
ANNONSER