Direkt till innehållet ?

Aktiespararna på Vasaloppsmässa

Anna Drysén och Bo Holmberg från Aktiespararna var på plats i Mora under årets upplaga av Vasaloppsmässan. De var där när Vasaloppsveckan startade med både KortVasan och TjejVasan, vilket gjorde att mässan besöktes av drygt 15 000 personer dessa dagar.

Bli medlem i Aktiespararna

  • Förmåner värda 10 027 kronor
  • Medlemskap endast 595 kronor
Läs mer

Anna Drysén i Aktiespararnas monter, som var bredvid stora scenen.

Under fredagen den 22 och lördagen den 23 februari höll Anna Drysén och Bo Holmberg totalt fem föredrag på scenen i Vasaloppstältet (restaurangtält). De berättade om vilken avkastningsskillnad det kan bli om man sparar i aktier och fonder jämfört med om man sparar på vanligt bankkonto.

Det var 500–800 personer i restaurangtältet när Anna Drysén och Bo Holmberg höll föredrag.

De berättade även om att det är viktigt att vara aktiv vad gäller PPM-fonderna och vilka hjälpmedel Aktiespararna erbjuder sina medlemmar för att de ska få ett mer framgångsrikt sparande.

Bo Holmberg och Anna Drysén berättade om fördelarna med aktiesparande.

Föredragen var korta, cirka 10 minuter, men de var mycket uppskattade. Totalt talade Anna Drysén och Bosse Holmberg inför cirka 2 500 personer. Sammanlagt var det drygt 15 000 personer som besökte mässan under dessa två dagar.

Ulf Edenhamn, medlem i Aktiespararna och tävlandes för IFK Mora SK, kom direkt efter att ha åkt KortVasan (3 mil) och hjälpte till i montern! Han besöktes av generalsekreteraren för Vasaloppet, Rolf Hammar (till höger).

Aktiespararna hade en monter bredvid stora scenen och flera skidåkare kom förbi och frågade mer om Aktiespararna och om aktiesparande i allmänhet.

Bo Holmberg pekar på löpsedel, som framför det budskap som Aktiespararna marknadsför.

Fotbollslegenden Benno Magnusson, som var prisutdelare under en frågesport, tillsammans med Anna Drysén.

Vasaloppsmässan besöktes av drygt 15 000 personer den 22–23 februari.

Under TjejVasan stötte Aktiespararnas representanter på Vasaloppslegenden Mora-Nisses barnbarn, Erik Eriksson, vid Hökberg. Han tränade inför stora Vasaloppet.

Relaterade länkar
Vasaloppet

Aktiespararna Kunskap

 
 
ANNONSER