Direkt till innehållet ?

TV: "Det är inte dåligt för börsen"

Hur påverkar Donald Trumps seger i presidentvalet börserna? Vilken framtidssyn ges på en ojämn verkstadssektor? Fokus läggs även på helikopterpengar. Kan fenomenet, som många tycker verkar vara helt otänkbart, bli verklighet i världsekonomin? Det har blåst trista vindar i Tyskland på sistone. Hur mår stormakten? Fondredaktör'n beskriver möjligheterna att flytta sin tjänstepension. Hur påverkar Donald Trumps seger i presidentvalet börserna? Det senaste avsnittet av Aktiespararen TV får inte missas!

Bli medlem i Aktiespararna

  • Förmåner värda 10 027 kronor
  • Medlemskap endast 595 kronor
Läs mer

Donald Trump skrällde och besegrade Hillary Clinton i det amerikanska presidentvalet. Hur kommer hans inträde på världens mäktigaste politikerpost att påverka marknaden? De viktiga, inextunga verkstadsbolagen har presterat blandat. Vilken framtid ses för sektorn?

Tyskland, världens fjärde största ekonomi och den starkaste i Europa, har haft ett tufft 2016. Med drygt ett år kvar till parlamentsvalet är den politiska turbulensen stor, och flera av de senaste ekonomiska mätningar har varit allt annat än positiva. Hur mår stormakten?

Det som tycks vara otänkbart i dag, kan vara morgondagens spelplan. Kan helikopterpengar, som många dömer ut som ett fullständigt omöjligt tillvägagångssätt, bli en möjlighet i framtiden? Vilken betydelse skulle ett användande av fenomenet få?

Hur ska en sparare göra för att flytta sin premiepension? Vilka möjligheter/risker finns för det. En uppdatering av Aktiespararens fondportföljer görs. Hur har dessa utvecklat sig?

 
 
ANNONSER