Direkt till innehållet ?

Välkommen till
Aktiespararna Mjölby

Välkommen till Aktiespararna Mjölby!
Här hittar du information om våra lokala evenemang, aktieträffar och vår verksamhet. Glöm inte att gilla vår Facebook-grupp för löpande information och tips!

Vare sig du är intresserad av aktier sen länge, eller är intresserad av att börja men vet inte riktigt hur, så är Aktiespararna Mjölby här för dig! Ta kontakt via mail eller Facebook så svarar vi alltid!

Med Aktiespararna Mjölby anordnar vi aktieskola med medborgarskolan i Mjölby. Det kommer bli event under året som ska underlätta för er under sparåret!
Vi kommer träffa på företag och anordna Aktiecaféer. Tillsammans tar vi an 2017 med ambition mot en angenäm avkastning. Året kommer säkerligen att bjuda på överraskningar, positiva och negativa.
 
Vi välkomnar ditt besök på vår hemsida och facebook och uppskattar om du vill lämna synpunkter på vår verksamhet. Kom t.ex. gärna med förslag om utbildningsaktiviteter eller företag som vi bör bjuda in till våra träffar.
Ledningsgruppen

Sveriges Aktiesparares Riksförbund – Aktiespararna – är en oberoende intresseorganisation för enskilda som sparar i aktier, aktiefonder och aktierelaterade värdepapper.


Aktiespararna bildades den 5 februari 1966 och har under åren utvecklats från ett 100-tal medlemmar vid starten till över 60 000 vid årsskiftet 2012/2013.

Aktiespararna Mjölby bildades 1983 och har cirka 250 medlemmar. Vårt geografiska verksamhetsområde omfattar Mjölby, Boxholms och Ödeshögs kommuner.

Vi välkomnar ditt besök på vår hemsida och uppskattar om du vill lämna synpunkter på vår verksamhet. Kom t.ex. gärna med förslag om utbildningsaktiviteter eller företag som vi bör bjuda in till våra träffar.

Ledningsgruppen

 

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på lokalavdelningen i Mjölby

Kontakta oss

Sök lokalavdelning

Vill du se aktiviteter hos andra lokalavdelningar kan du söka här

Till söksidan

Möt oss på Facebook