Direkt till innehållet ?

Välkommen till
Aktiespararna Säffle/Åmål

Aktiespararnas lokalavdelning i Säffle/Åmål välkomnar er till intressanta företagsbesök, matnyttiga aktieträffar och lärorika utbildningar.

Vare sig du är en erfaren aktiesparare (alternativt fondsparare) eller nybörjare och känner att du inte riktigt förstår hur det fungerar, så tror vi att du ändå hittat rätt om du vill få mer tips och ta tag i din privatekonomi och ditt långsiktiga sparande.

Lokalavdelningen arbetar med att erbjuda aktieträffar, företagsbesök, föreläsningar och utbildningar i närområdet. Vårt område är Säffle/Åmål och bor du i detta område, kommer du som medlem få inbjudningar till våra aktiviteter. Naturligtvis är du fortfarande välkommen att delta i aktiviteter som andra lokalavdelningar ordnar, t.ex. Karlstad, Bengtsfors/Ed, Arvika/Årjäng, Trollhättan, Stockholm, Göteborg m.fl.

Surfa runt lite på vår sida så ser du framförallt vad som är på gång hos oss härnäst genom att klicka på "Lokala aktiviteter". 

Här hittar du information om våra lokala evenemang, aktieträffar och vår verksamhet. Är du nyfiken på aktier och aktiesparande och vill veta mer är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vänliga hälsningar

Aktiespararna Säffle/Åmål

 

Fler Artiklar

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på lokalavdelningen i Säffle/Åmål

Kontakta oss

Sök lokalavdelning

Vill du se aktiviteter hos andra lokalavdelningar kan du söka här

Till söksidan