Direkt till innehållet ?

Dometic Group och KABE.

 

Dometic Group presenteas av Erica Ståhl, Control & IR

För oss på Dometic handlar allting om att utveckla och tillverka produkter som gör det enkelt att skapa upplevelser för människor utanför hemmet, oavsett om man befinner sig i en husvagn, husbil, båt, lastbil eller är redo att bege sig på utflykter och andra äventyr. 

Vi är global marknadsledare med fokus på kylning och uppvärmning, och genom vårt utbud förser vi marknaden med produkter som luftkonditioneringssystem, spisar, varmvattenberedare, ugnar och portabla kylboxar för en rad användningsområden.

Vi tillverkar merparten av våra produkter i egna fabriksanläggningar i Asien, Europa och USA. Vi är genom vårt globala distributions- och supportnätverk för eftermarknadstjänster och service alltid nära våra kunder oavsett vart i världen de befinner sig. Produkterna vi tillverkar säljs i mer än 100 länder.

 

 
KABE, Maria Oksanen, Ekonomidirektör

Kabe Styrelse

Tillverkning och försäljning av husvagnar och husbilar.

På KABE i småländska Tenhult började vi med tillverkning av husvagnar i början av 60-talet. Vi har under närmare 50 år lärt oss vad som fungerar i ett klimat som vårt och löpande ägnat oss åt att förbättra och förfina våra vagnar.

Visioner, idérikedom och en förmåga att omsätta goda idéer i praktiken är vad som präglat KABEs utveckling. Våra ambitioner för ett bekvämare och trivsammare campingliv har resulterat i ett antal unika lösningar – inte minst när det gäller viktiga funktioner som värme och ventilation. Vi överdriver inte när vi påstår att KABE under ett halvsekel gått i spetsen för utvecklingen av husvagnar och det är i den andan vi jobbar vidare.

Vårt unika golvvärmesystem och våra egenutvecklade plastreglar med ingjutna luftkanaler är ett par av våra patentsökta uppfinningar. Vårt optimerade ventilationssystem VarioVent är en patenterad lösning som du inte hittar i någon annan husvagn.

Våra husbilar, KABE Travel Master, bygger på gedigna kunskaper och erfarenheter. De är också resultatet av egna och kunders önskemål och – inte minst – av vårt eget kvalitetstänkande. Med hjälp av skickliga hantverkare och duktiga tekniker kan vi bygga upp till fyrahundra husbilar om året i vår 12 000 kvadratmeter stora fabrik, som fortfarande ligger i Småland.

Kvalitet och säkerhet, form och funktion genomsyrar hela vår tillverkning och frågan är om inte de tuffaste kvalitetskontrollerna genomförs av oss själva. Vårt kvalitetstänkande går igen i alla detaljer – isolering, ventilation, värmesystem, fönster, möbelkonstruktion.

Och med all standardutrustning som också ingår i priset, får du mycket mer för pengarna! Samtliga av våra husvagnar och husbilar är svensktillverkade.


Plats: Högåsens Äldreboende, Samlingssalen.

Ingång och parkering på baksidan. Se karta här.

 

Anmälan kan förutom på hemsidan www.aktiespararna.se/alvesta göras före 2017-05-06 per telefon till 

Britta Carlsson  0733-605811

britta.ramback@gmail.com

Lättare förtäring.

OBS! Lokal Högåsens äldreboende, Samlingssalen under huskropp C. Ingång och parkering på baksidan. 

Kontant betalning - jämna pengar, tack.

Anmälan till aktiviteten


Anmälan till Dometic Group och KABE.

 1.  
 2.  
 3.  
 4.    
 5.    

 6. Klicka här för att lägga till gäst

 
Kommentera aktiviteten

Genom att kommentera godkänner du våra villkor.

Villkor för kommentering

Här kan du kommentera artiklar på Aktiespararnas webbplats. Du kan analysera och kritiskt granska innehållet. Sakliga, fyndiga och välskrivna kommentarer för debatten framåt.

Aktiespararna har rätten att ta bort kommentarer som är opassande eller som inte följer Sveriges lagar.

Kommentarerna får inte innehålla:

 • Påhopp och/eller smutskastning av personer eller företag.
 • Kommersiella budskap
 • Icke relevant information som inte rör forumet och webbplatsens huvudområde
 • Stötande kommentarer
 • Uppmaningar till brott
 • Hets mot folkgrupp
 • Innehåll som strider mot personuppgiftslagen
 • Innehåll som strider mot upphovsrättslagen (citera gärna men ange källa)
 • Innehåll som anses vara falsk i syfte att bedra andra besökare

Skribenter garanteras anonymitet. IP-adresser kan dock lämnas ut om polis/åklagarmyndighet eller domstol så kräver.