Direkt till innehållet ?

Vi gör aktiesparande enklare.

Vi är absolut inte Sveriges största nätmäklare. Men förmodligen den med mest hjärta. Vi älskar nämligen aktier. Och våra kunder. Därför jobbar vi varje dag för att göra aktiesparande enklare för våra kunder. Vi vet att alla kan lära sig att investera smart och vill såklart hjälpa till.

Vi har funnits i över 50 år, vilket gör oss till en av Sveriges äldsta nätmäklare. Vi har ca 60 000 kunder och medlemsorganisationen Aktiespararna är vår ägare vilket gör vår organisation unik med ett mer djupbottnat syfte än enbart vinstintressen.

Vi gör helt enkelt aktiesparande enklare.

Aktieinvest är ett litet bolag på en stor marknad. Precis som David så slåss vi dagligen mot Goliat och försöker få fler svenskar att förstå det fina med att investera i aktier istället för att betala dyra avgifter till banker och rådgivare. Vi brinner för att erbjuda våra kunder bra och kundvänliga produkter och tjänster och strävar alltid efter att modernisera och förbättra oss.

Bara hos oss kan du månadsspara direkt i aktier. Det är sant! Dessutom återinvesterar vi våra kunders utdelningar utan extra kostnad. Vi sköter dessutom emissioner, uppköp, teckningsrätter och andra beslut avseende företagshändelser åt dig som kund om du vill.

Hos oss kan du spara och investera i svenska och utländska aktier, fonder och ETF:er. Du kan också spara i färdiga aktieportföljer. Precis som hos vilken bank som helst kan du spara via ett investeringssparkonto (ISK) eller traditionell depå. Och du kan lägga order via internettjänsten eller via telefon.

Som medlem hos Aktiespararna har du våra bästa priser. Du sparar med medlemsrabatt och har:

20 % rabatt på vanlig aktiehandel

25 % rabatt på spartjänsten Andelsorder

50 % rabatt på köpavgiften när du månadssparar i aktier.

Ingen depåavgift

Välkommen som kund!!

Besök Aktieinvest hemsida här