Direkt till innehållet ?

Kunskap

Enskilda aktiesparare behöver en stabil och gedigen kunskapsgrund att stå på för att nå framgång.

Aktiespararna Kunskap erbjuder såväl traditionell utbildning som böcker och programvaror för i första hand Aktiespararnas medlemmar.

Utgångspunkten är att medlemmarna ska utveckla sin egen förmåga till ett säkert och framgångsrikt aktiesparande. I alla sammanhang betonas betydelsen av ett långsiktigt och kontinuerligt aktiesparande, för- och nackdelar med olika placeringsstrategier samt vikten av en god riskspridning och en egen aktieanalys.

Internetbokhandel

Aktiespararnas Kunskap ger ut facklitteratur om aktier, aktiefonder och andra värdepapper. På Kunskapsbörsen erbjuder vi dessutom det bästa av andra förlags utgivning. I sortimentet ingår även utländska böcker, programvaror och utbildningspaket.

Analysprogrammet Hitta kursvinnare

Hitta kursvinnare är det enda analysprogrammet för svenska aktier som baseras på fundamental aktieanalys. Programmet är också unikt för sin bredd – du får tillgång till teknisk analys, en avancerad nyckeltalssorterare och dessutom en portföljhanterare.

Utbildningar i aktiekunskap

Aktiespararna Kunskap bedriver en omfattande utbildningsverksamhet. Det finns såväl grundkurser som fortsättningskurser. Kurserna ordnas dels i egen regi i stockholm, men också tillsammans med Medborgarskolan på olika orter i Sverige.


 

 

Internetbokhandel

I vår bokhandel finns all litteratur för den framgångsrike aktiespararen.

Till bokhandeln

Kontakta Kunskap

Här hittar du kontakt- uppgifter till oss som arbetar på Kunskap.

Läs mer

Hitta kursvinnare

Vårt analysprogram är ett unikt hjälpmedel i jakten på den perfekta aktien. Hitta kursvinnare är nämligen det enda programmet för svenska aktier som baseras på fundamental aktieanalys.

Läs mer

Lärarledd utbildning

Kunskap vinner alltid i längden. Precis som smarta placeringar. Gå en utbildning hos Aktiespararna eller Medborgarskolan.

Läs mer