Direkt till innehållet ?
Ett stort utbud av kunskap

Ett stort utbud av kunskap

Aktiespararna erbjuder kurser och seminarium som ger dig kunskap för ett tryggt och långsiktigt sparande i aktier och fonder. Aktiespararna erbjuder också seminarium i aktuella ämnen inom ekonomi och juridik som vänder sig till anställda i börsföretag och i finansbranschen.

Hitta kursvinnare

Hitta kursvinnare är ett unikt hjälpmedel för dig som vill hitta marknadens mest attraktiva aktier. Det är också det enda programmet för svenska aktier som baseras på fundamental aktieanalys.

Hitta kursvinnare

Grunder

Lägg grunden till framgångsrika placeringar. Grundskolan är till för dig som vill komma igång med ditt sparande och lära dig grunderna i aktie- och fondkunskap. Kunskap som lönar sig på lång sikt.

Läs mer

Aktiesparklubb

Nytta och nöje

Att starta en aktiesparklubb tillsammans med några vänner är roligt och lärorikt. Ni sätter tillsammans undan en summa pengar och diskuterar er fram till vilka aktier som är intressanta. Sedan är aktieportföljen en bra ursäkt för att träffas ofta, diskutera investeringar och ha trevligt.

Läs mer

Aktiespararnas skolor

Fördjupningar

Alla tidigare skolor som publicerats i Aktiespararen finns tilgängliga på vår webbplats. Lär dig mer om bland annat aktiepsykologi och hur du sätter samman din aktieportfölj.

Läs mer

Gyllene regler

Regler utan undantag. Sätt värde på ditt sparande genom att följa våra gyllene regler för bättre placeringar.

Läs mer

Lärarledd utbildning

Det lönar sig att läsa rätt. Våra ABC-kurser lär dig läsa av aktiemarknaden i tre steg – från grundkursen till specialkursen ”Hitta Kursvinnare”. Tre raka steg mot ett långsiktigt, klokt och förmånligt sparande. Vi lär dig placera rätt i längden.

 

Frågor och svar

Du som är medlem i Aktiespararna kan alltid vända dig till våra jurister om du behöver aktiejuridisk rådgivning.

Frågor och svar

Förbundet i sociala medier