Direkt till innehållet ?

Välkommen till
Aktiespararna Vänersborg

Vänersborg Här hittar du information om våra lokala evenemang, aktieträffar och vår verksamhet. Vi strävar efter att alltid ha ett givande och intressant program med aktiviteter för våra medlemmar. Vi arrangerar bla. aktiecafé och företagsträffar som vi brukar kalla "aktieträff". Aktiviteterna är vanligtvis gratis för medlemmar i Aktiespararna och kostnaden för icke medlemmar är ofta ringa, tex 50 kronor. Passa på att ta med en vän till våra trevliga aktiviteter och tänk på att bli medlem är billigt och har sina fördelar! 

Ett medlemskap i Aktiespararna kostar under fem hundra kronor för ett år. Som medlem får man flera förmåner utöver nöjet att gå på våra fina aktieträffar. Man får även tidningen Aktiespararen som förmodligen är den bästa aktietidningen i Sverige. Laddad med analyser, köptips och information. För de som är under 29 år finns Unga Aktiesparare och där är förmånerna ännu fler och medlemsavgiften ännu lägre. Visst låter det bra!

 Följ oss gärna på Facebook: https://www.facebook.com/aktiespararnavbg klicka på länken eller skriv Aktiespararna Vänersborg i sökrutan på Facebook.

Är du nyfiken på aktier och aktiesparande och vill veta mer är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vänliga hälsningar 

Aktiespararna Vänersborg

 

Fler Artiklar

aktiviteter

Fler aktiviteter

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på lokalavdelningen i Vänersborg

Kontakta oss

Sök lokalavdelning

Vill du se aktiviteter hos andra lokalavdelningar kan du söka här

Till söksidan