Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2008-01-23

Aktieintresserad fixare ny medlems- och marknadsansvarig

Robert Hjernberg tar över som ansvarig för marknadsföring och medlemmar på UA:s kansli den 28 januari. Själv beskriver han sig som en rastlös marknadsförare och fixare med stort aktieintresse.

Hej Robert Hjernberg, som tar över som medlems- och marknadsansvarig på Unga Aktiesparare den 28 januari. Vem är du?

– Hej! Jag är en flygande ekonom, inriktad på marknadsföring med rötterna i södra Dalarna. På senare år har jag, förutom att plugga ekonomi, bott i bland annat Nederländerna och Mexiko.

– Jag har dessutom arbetat med olika PR-kampanjer för en firma i Uppsala, ett varierande arbete som gett mig en god förmåga att organisera och strukturera. Tillsammans med min bror startade jag för tre år sedan ett kapitalförvaltningsbolag som nu fungerar som vår gemensamma plattform när vi investerar i aktier och fonder. Så hur är jag som person? Utåtriktad, positiv och förhållandevis rastlös är nog det första jag tänker på. Resten får ni veta när vi ses.

Vad tror du kommer att bli det bästa med ditt nya jobb?

– Att träffa massvis av nya människor och veta att jag bidrar till någonting positivt. Alla behöver lära sig mer om privatekonomi och kapitalhantering. Jag ser verkligen fram emot att få lära känna Unga Aktiesparare och tillsammans utveckla organisationen. 

Hur är det med aktieintresset?

– Ända sedan jag var grabb har jag fått höra att aktier och mark (land alltså) är de bästa långsiktiga placeringarna. Ser man på vad som har hänt sedan början av 80-talet var det nog inte så dumma påståenden.

– Markägandet får dock utebli tills vidare, just nu är det aktierna jag brinner för.  Aktier är kul och bidrar till en rikare tillvaro i framtiden. Inte bara ekonomiskt.

Kontakta Robert från och med den 28 januari på robert.hjernberg@ungaaktiesparare.se eller 08-506 515 53.

Författare Unga Aktiesparare

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.