Du är här

2008-03-07

Unga Aktiesparare är vägen till framgång

När Sveriges chefsorganisation Ledarna och karriärnätverket Shortcut listar landets 75 främsta och mest lovande kvinnliga ledare återfinns inte mindre än tre personer med anknytning till Unga Aktiesparare. Mika Burman Götz, Theresa Thustrup och Therese Lundstedt är alla med på listan, gemensamt för dem är att de varit eller är VD för Unga Aktiesparare.

Vad vill du bli när du blir stor?

Det finns fantastiskt mycket kul man kan göra med sitt liv, vägen till att uppnå sina mål är dock ofta oklar och antagligen en källa till ångest för många unga. I dag finns utmaningar och möjligheter som tidigare generationer knappt kunnat drömma om. En vanlig Svensson kan, om han vill, studera och arbeta i princip vart som helst i världen.

Ibland vet man vad och vart man vill och ibland inte, oavsett vilket så har man allt som oftast ingen aning om hur man tar sig dit. Ett som är säkert är i alla fall att engagemang och drivkraft värdesätts hos arbetsgivare. De aktiva medlemmarna inom Unga Aktiesparare erbjuds mer än kunskap, förmåner och social gemenskap – de erbjuds en potentiell väg in på arbetsmarknaden.

Vi är förstås jätteglada över att det går bra för tidigare anställda och engagerade inom Unga Aktiesparare samt att vår nuvarande VD Therese Lundstedt redan finns med på listan över Sveriges mest lovande kvinnor inom näringslivet.

För dig som är aktiv medlem i Unga Aktiesparare känns det säkert extra kul att veta att ditt arbete värderas högt, inte bara hos oss inom förbundet, utan även på arbetsmarknaden. Och kanske är detta en tändande gnista för den som funderat på att engagera sig men ännu inte tagit steget.

Så, vad vill du bli när du blir stor?

 

 

Från vänster: Theresa Thustrup - Vd 2004-2006, Mika Burman Götz Vd 2006-2007, Therese Lundstedt - sittande Vd.

Författare Daniel Bergström

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.