Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiefåtöljen gästas av Erik Selin, VD på Balder

Aktiefåtöljen

 

Det är dags för höstens andra avsnitt av Aktiespararnas uppskattade program Aktiefåtöljen. I eftermiddagens program får ni möjligheten att träffa Erik Selin, Vd på Balder.

 

Erik Selin är en av Sveriges mest framstående och uppskattade finansprofiler. Han blev bland annat utnämnd till ”Sveriges mäktigaste inom fastighetsbranschen” av Fastighetsvärlden år 2014. Flaggskeppet är fastighetsbolaget Balder. Bolaget förvaltar och utvecklar bostäder och börsvärdet uppgår till imponerande 80 miljarder kronor.

 

Hur ser Erik på fastighetsbranschens framtid? Hur skulle en ökande ränta slå mot branschen? Vad var nyckeln till hans framgångssaga? Dessa frågor och mycket fler får du svar på i det tredje avsnittet av Aktiefåtöljen. Tisdagen den 6 oktober klockan 18.00 sänder vi live exklusivt för våra medlemmar!

 

Datum: 6 oktober

Tid: 18.00

Plats: Digitalt

Skicka in dina frågor till Erik här:  https://bit.ly/3ktdD8v

 

Ni kommer att erhålla en länk till sändningen i god tid per mejl dagen före sändning. Det är bara att trycka på länken för att få igång intervjun, inga program behöver installeras. Sändningen kommer att pågå i cirka en timma. 

 

 

OBS! Du behöver ange en fungerande mejladress för att få tillgång till sändningslänken!

 

 

Konceptet ”Aktiefåtöljen” har skapats exklusivt för Aktiespararnas lokalavdelningar och dess medlemmar och kommer att sändas i liveformat. Aktiefåtöljen är ett serieprogram där vi kommer att få lära känna företagsledarna bakom några av Sveriges mest spännande bolag. Håll utkik på din lokala hemsida för kommande program, men även andra aktiviteter.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.