Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekväll i Lycksele med Ecoclime och Handelsbanken.

  Aktiespararna i Lycksele bjuder in till en aktiekväll tillsammans med Ecoclime och Handelsbanken.

  Kvällen inleds med att det spännande bolaget Ecoclimes VD Lennart Olofsson berättar om deras verksamhet och om sina framtidsplaner.
  Ecoclime Group är en svensk ledande leverantör av fastighetsteknologi för återvinning, laddning, lagring, utvinning och distribution av återvunnen och förnybar termisk energi. De bidrar till en hållbar framtid genom att minska fastigheters behov av köpt och tillförd energi, samtidigt som de skapar en bättre inomhuskomfort. Deras unika innovativa produkter och cirkulära energisystem gör det möjligt för fastighetsägare att ta till vara på egen återvunnen och förnybar energi, med lägre kostnader, ökad hållbarhet och nöjdare hyresgäster som följd.

  Därefter blir det paus och vi bjuder på fika.

  Sedan kommer Ulf Nordlander från Handelsbanken Umeå att informera om deras syn på marknaden och vad de tror om framtiden.
  Svenska Handelsbanken AB (vanligen benämnd Handelsbanken) är en av de största bankerna i Norden med kontorsrörelse i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Nederländerna och Storbritannien. Handelsbanken är en universalbank med ett brett utbud av finansiella tjänster för företag och privatpersoner.

  Alla är hjärligt välkomna till en intressant aktiekväll, tag gärna med en intresserad vän!

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.