Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekväll med Autoliv och Mekonomen.

  Autoliv presenteras av Anders Trapp .
  Mekonomen presenteras av Rebecca Nilsson o och Helena Effert

  Anmälan senast tisd.14 maj. med formuläret här till höger eller ring Rolf Qvarfort tel. 0226 613 13 eller 076-111 44 50.

   

  Anders Trapp har varit anställd liv som Vice President & Head of Investor Relationshos Autoliv sedan september 2016. Med en bakgrund som analytiker hos SEB har han en bred kunskap om Autoliv, som han följt sedan 1999.

  AUTOLIV

  Autoliv Inc. är världens ledande bilsäkerhetsföretag. Företaget och dess dotterbolag utvecklar och tillverkar bilsäkerhetssystem till alla större biltillverkare i världen. Tillsammans med sina joint venture har Autoliv omkring 66 000 medarbetare i 27 länder. Dessutom har Autoliv 12 tekniska centra runt om i världen med 19 krockbanor, vilket är fler än något annat bilsäkerhetsföretag. Koncernens försäljning var under 2017 cirka 10,4 miljarder dollar.

  Bolagets aktier är noterade på New York Stock Exchange (NYSE:ALV) och dess svenska depåbevis på Nasdaq Stockholm (ALIV SDB).

   

  Mekonomen Group presenteras av

  Head of Investor Relations Helena Effert och Acting Head of Group Controlling Rebecca Nilsson.

  IMekonomen Group består av norra Europas ledande bilservicekedjor med egen grossistverksamhet, drygt 460 butiker och över 3 400 anslutna verkstäder under koncernens varumärken. Alla har de en sak gemensamt: de gör billivet enklare och mer prisvärt för sina kunder. Det gör de genom ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda och innovativa lösningar och produkter för både konsumenter och företag.

   Mekonomens finansiella mål är att omsättningen skall öka med minst 5% per år, genom en kombination av organisk tillväxt och nyförvärv. Man siktar också mot en rörelsemarginal som överstiger 10% och att utdelningen skall vara minst 50% av resultatet efter skatt.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.