Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekväll med Hemfosa/Nyfosa och Bibbinstruments

  Välkommen till årets första aktieträff där vi kommer lyssna på företagspresentationer av Hemfosa och deras nyligen avknoppade bolag Nyfosa samt Bibbinstruments.

  18:30 Företagspresentation Hemfosa och Nyfosa
  Hemfosa är den näst största privata fastighetsägaren av samhällsfastigheter i Sverige och det enda börsnoterade fastighetsbolaget med den inriktningen. Hemfosa ska långsiktigt äga, utveckla och förvalta samhällsfastigheter. Vi ska skapa värde genom att aktivt delta i en föränderlig fastighetsmarknad i syfte att skapa en långsiktig, hög och stabil avkastning.

  Hemfosa knoppade i november 2018 av och noterade Nyfosa. Nyfosa är ett opportunistiskt fastighetsbolag. Det betyder att vi söker värden som andra inte ser. Med den strategin är vi unika på den svenska marknaden.
  Företagen presenteras av grundaren och styrelseordföranden Bengt Kjell.

  20:00 Företagspresentation Bibbinstruments
  BiBBInstruments AB är ett medicinteknikbolag som utvecklar och marknadsför diagnostikinstrument under varumärket EndoDrill® för tidig upptäckt av cancertumörer. Bolaget utvecklar en familj av patenterade biopsiinstrument som adresserar stora behov inom diagnostik av de vanligaste cancerformerna och verkar på den globala mångmiljardmarknaden för biopsiinstrument. Visionen är att erbjuda sjukvårdspersonal innovativa, medicintekniska engångsinstrument för tidigare och mer exakt cancer­diagnostik. Bolaget grundades år 2013 av Charles Walther, cancerforskare vid Lunds universitet och tillika överläkare i klinisk patologi vid Skånes universitetssjukhus i Lund. BiBBInstruments är baserat på Medicon Village i Lund och BiBBInstruments aktie (Ticker: BIBB) är noterad på Spotlight Stock Market.
  Företaget presenteras av VD Fredrik Lindblad.

  Anmälan
  Anmälan sker genom att sätta in deltagaravgiften på vårt plusgiro 21 25 47 - 4 senast 30 januari.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.