Du är här

Aktiekvällen Luleå

  wysiwyg_image

  Aktiespararna Event i samarbete med lokalavdelningen i Luleå välkomnar dig till Aktiekvällen Luleå den 9 oktober. Kvällen syftar till att inspirera dig i ditt aktiesparande. Du får en introduktion till analysprogrammet Hitta kursvinnare. Dessutom får du lyssna till tre intressanta bolagspresentationer. Kvällen avslutas med att Ola Jansson från Aktiespararna analyserar era aktier utifrån Hitta kursvinnare.

  Program för kvällen

  17:00 Registreringen öppnar

  17:20Välkommen till Aktiekvällen

  17:30 Introduktion till analysprogrammet Hitta kursvinnare
  Ola Jansson, Aktiespararna

  18:30 Svenska Bostadsfonden är en oberoende aktör som erbjuder ett direkt delägande i svenska bostadshyresfastigheter. Verksamheten i Svenska Bostadsfonden startade 2003 men erfarenheten hos initiativtagarna och styrelsemedlemmar samt rådgivare sträcker sig väsentligt längre bakåt i tiden.
  Investeraransvarig Michael Tiemann

  19:00 Paus med förtäring

  19:30 Kopy Goldfields, listat på NASDAQ First North i Stockholm, är ett guldprospekteringsbolag som verkar i ett av världens mest guldrika områden: Lena Goldfields i Bodaibo, Ryssland. Bolaget innehar rättigheterna till tolv berggrundslicenser och en alluviallicens för både prospektering och produktion.
  Tim Carlsson

  20:00 Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett marknadsvärde om cirka 20,1 mdkr, ett bestånd om 338 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 537 tkvm, är visionen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. 
  Johan Dernmar, IR ansvarig

  20:30 Analysera mera - Ola analyserar bolag efter era önskemål
  Ola Jansson, Aktiespararna

  21:00Avslutning
   

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.