Du är här

Aktiekvällen Stockholm med tema Augmented reality (AR)

  wysiwyg_image

  Välkommen till Aktiekvällen Stockholm med tema Augmented Reality (AR). Förutom att du får lära dig mer om branschen kommer du få lyssna till börsbolag som verkar inom området, Crunchfish, XMReality och Bublar Group.

  Program för kvällen

  17:00 Registreringen öppnar

  17:30 Välkommen till Aktiekvällen
  Anette Jonsson, Aktiespararna

  17:40 Introduktion till Augmented Reality (AR)
  Eva Kindlundh, Warpin Media

  18:00 Bublar skapar framtidens mobilupplevelser genom att tillhandahålla spel och appar som kombinerar den senaste tekniken inom de snabbväxande segmenten augmented reality (AR) och platsbaserade tjänster. Bolaget har en egenutvecklad mjukvaruplattform som möjliggör för bolaget att skapa mobilspel och tjänster där stora volymer av användare i realtid kan interagera och kommunicera med varandra.
  VD Magnus Granqvist 

  18:30 Crunchfish utvecklar och marknadsför AR-teknologi som skapar nya interaktionsmöjligheter för industriella och sociala applikationer samt m-handel. Bolagets teknologier gör det möjligt att styra konsumentelektronik med gester samt skapa innovativa m-handelslösningar. Crunchfishs teknologier licensieras till hårdvarutillverkare och applikationsbolag och finns för närvarande tillgänglig i miljontals enheter från globala aktörer.
  VD Joakim Nydemark 

  19:00 Paus med förtäring

  19:30 XMReality utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet - Augmented Reality (AR). Företaget är marknadsledande inom vägledning på distans (remote guidance) där man via AR kan guida en person på plats för att lösa problem eller förhindra att de uppstår. XMReality:s kunder finns främst inom industrin såsom Bosch Rexroth, ABB, Siemens Industrial Turbomachinery, Electrolux och Bombardier.
  VD Johan Castevall

  20:00 Paneldebatt med Magnus Granqvist, Joakim Nydemark, Johan Castevall och Eva Kindlundh. Debattledare: Linda Vikström

  20:30 Adverty har utvecklat en plattform som möjliggör annonsering i virtuell verklighet (VR/AR) och i mobilapplikationer där annonsören endast betalar när en annons blivit uppmärksammad av användaren. Adverty har en revolutionerande plattform som låter skapare av virtuellt innehåll, såsom spel och program, tjäna pengar på enkel, integrerad och icke-störande reklam. En unik algoritm medför att varje möjlig annonsyta fylls med reklam specifikt riktad mot den enskilde användaren. På så sätt blir reklamen mer effektiv och användaren upplever den som icke-störande. Baserat på forskning runt det mänskliga ögat kan Adverty avgöra om en annons faktiskt blivit uppfattad eller om den bara passerat i periferin. Detta leder till att annonsörer endast betalar för annonser som faktiskt nått fram. Således skapar Adverty en win-win-win för utgivare, annonsörer och användare.

  20:45 Sammanfattning av kvällen

  wysiwyg_image

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.