Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiemiddagen är inställd på grund av sjukdom! Föreläsning och cafe hos Tornedalsgillet äger rum som planerat den 6 februari 2019. Ingen anmälan krävs!

  Aktiemiddag på lokal restaurang i Boden inleder 16.30. Besök hos Tornedalsgillet klockan 19.00 för fika och föreläsning om hälsa och träning av universitetslektor Irene Vikman. Obligatorisk anmälan för middag senast 190108 till kagkonsult@telia.com.

  Observera! Aktiemiddagen är inställd på grund av sjukdom. Vill du besöka Tornedalsgillets arrangemang denna kväll så är det möjligt för alla intresserade!

  Ingen anmälan krävs för att delta i Tornedalsgillets arrangemang denna kväll. Deltagandet är kostnadsfritt.

  Under Aktiemiddagen samtalar vi om aktier och fonder inom läkemedel och bioteknik samt om börsutvecklingen och aktiemarknaden i stort. Vi presenterar också kommande event och utbildningar i lokalavdelningen. Mycket begränsat antal platser till middagen, först till kvarn tillämpas..........

  Vi måste ha anmälan tidigt på grund av bokning av restaurang.

  Aktiemiddagen betalas individuellt, kostnad på denna sida avser mat samt dryck och det som anges är en preliminär uppskattning. Lokal meddelas anmälda, preliminärt restaurang/ konditori i centrala Boden. Lokal beror av antalet anmälda deltagare.

  Man kan delta enbart i Aktiemiddagen om man önskar detta. Efter middagen besöker de som önskar gemensamt Tornedalsgillets arrangemang.

  Tornedalsgillets lokal är Robbgården vid kyrkan i Boden.

  Deltagande i Tornedalsgillets arrangemang är kostnadsfritt för medlemmar, flera av lokalavdelningens medlemmar har dubbelt medlemskap. Medlemskap  i Bodens Tornedalsgille kostar 100 kronor årligen och betalas till plusgiro 621088-4. Men Tornedalsgillet är generösa och bjuder in även Aktiesparare som inte är medlemmar i deras förening till denna intressanta föreläsning med kaffe och fika på historiska Robbgården vid kyrkan.

  Men bli gärna medlem i Tornedalsgillet som är så generösa och bjuder in andra föreningar.

  Under året planerar gillet ett flertal arrangemang, cafeer, föreläsningar, resor i Norrbotten, grillkväll på Gruvberget, Skördemarknad under hösten mm. Läs gärna på hemsidan om den fantastiska resa som Tornedalsgillet anordnar i maj 2019.

  Vid alltför få anmälda kan Aktiemiddagen komma att ställas in, endast anmälda informeras om detta. Ange kontaktuppgifter i din anmälan så att vi kan återkomma med information och besked till dig.

  Välkomna!

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.