Bli medlem
Bli medlem

Du är här

AktiePub med professionell Ölprovning och efterföljande Aktiesnack

  Under ledning av Viktor från Örebro Ölhall guidas vi igenom fem unika ölsorter som man specialbeställer för kvällen.
  Efter den guidade oerhört populära ölprovningen har vi för intresserade ett aktiesnack kring aktualiteter.
  MISSA INTE DEN HÄR KVÄLLEN!

  Ölprovningen är torsdagen den 12 september i Örebro Ölhall.

  Kl 18.00 inleder Viktor från Örebro Ölhall med att tillsammans med oss utforska lite vad öl är och vad det kan vara. Han kommer att gå igenom 5 st ganska drastiskt olika sorter och prata om dom en och en. Han kommer bl a prata lite om ölhistoria, trender & vad ölen kan passa till för någon typ av mat.

  Viktors genomgång kan ta ca 1,5 timmar.

  Efter ölprovningen så fortsätter vi med lite aktiesnack som det faller på utifrån vad vi vill dryfta med andra kring enskilda aktier och marknaden. Det går då även bra att beställa förtäring från Ölhallens meny och var och en betalar själv på plats för sin förtäring. Gör gärna Din beställning av förtäring innan ölprovningen börjar så har vi den till ca 19.30 d v s när ölprovningen är slut. Vi kommer även att lägga in Ölhallens uppskattade meny för kvällen på vår hemsida.

  ANMÄLAN gör Du i första hand via vår hemsida www.aktiespararna.se/orebro men Du kan även anmäla Dig till Bo Lindström på telefon 070-7145470.

  Priset är 325 kr för medlemmar och 375 kr för icke medlemmar.

  Betalar gör Du till Aktiespararnas plusgiro nr 574305-9. Vid inbetalning ange "Örebro" och Ditt namn. Gör gärna inbetalningen samtidigt som Du anmäler Dig. Har Du betalt och fått förhinder kan vi efter 2 september inte betala tillbaka Din inbetalning. Det är en förutsättning att Du både gjort anmälan och betalning för att få delta då Örebro Ölhall måste beställa hem dessa unika ölsorter särskilt för ölprovningen. Vi kommer tisdagen den 3 september att meddella Örebro Ölhall hur många som kommer att delta.

  Vid återbud före 1 september återbetalas 200 kr till Dig efter att Du meddelat oss på vilket konto som Du vill ha pengarna.

  Vi beräknar att sluta kvällen ca kl 21 men de som vill stanna längre och fortsätta diskussionerna så går det självfallet bra. Ölprovningen genomförs i en avskild lokal 1 tr ner. Ölhallens ölprovningar är mycket populära och med våra efterföljande aktiviteter så hoppas vi att få full lokal och god stämning. Vi kan ta in max dryga 20 personer och det är först till kvarn som gäller för anmälan och vid överbokning får vi ta ställning till om vi kan köra ytterligare ölprovning längre fram.

  Eventuella frågor kan Du ställa till Eva Hammar endera via mail evakarnej@gmail.com alt tfn 0736-460664 alternativt Bo Lindström via mail bol.aktietraff@telia.com alt tfn 070-7145470.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.