Du är här

2017-06-16
wysiwyg_image

Beijer Alma Trophy

- en extra tävling i Aktieslaget som 10-årsjubilerar!

Du som är ägare av minst 1 aktie i Beijer Alma AB får en extra chans i Aktieslagets många kvaltävlingar.

Är du aktieägare i Beijer Alma AB, gör Du vid kvaltävlingen noteringen BAT på Ditt scorekort och är beredd att styrka ditt aktieinnehav.

I samband med prisutdelningen på aktuell kvaltävling dras en vinnare (och en reserv) bland BAT-scorekorten. Den lycklige vinnaren eller eventuellt reserven går sedan vidare till Aktieslagets Sverigefinal, som även inkluderar tävlingen om Beijer Alma Trophy.

I tävlingen om Beijer Alma Trophy i samband med Aktieslagets Sverigefinal möter du, dels de som lottas på de olika kvaltävlingarna till en plats, dels de som gått vidare till Sverigefinalen i de olika klasserna i Aktieslaget, och som därutöver är innehavare av aktier i Beijer Alma.

Sverigefinalen i såväl de olika klasserna som för BAT kommer att under 2 dagar och går över 36 hål.  Finalspelet spelas äger rum den preliminärt den 15-16 september 2017 på Gripsholms GK. söder om Stockholm.  Beijer Alma AB bjuder finaldeltagarna på medlemskap i Aktiespararna, 2 dagars golfspel, logi i dubbelrum, frukost, 2 luncher och finalmiddag. Finalen om BAT spelas som slaggolf (netto oavsett klass). Eventuella kostnader för inspelning betalas av spelaren själv.

För deltagande i Beijer Alma Trophy:

  • Du äger minst 1 aktie i Beijer Alma AB. Innehavet ska vara registrerat före start i respektive kvaltävling och ska kunna styrkas före start på vid BAT-tävlingen i samband med Aktieslagets Sverigefinal.
  • Att du på aktuellt scorekort noterar att du deltar i tävlingen genom att skriva BAT (Beijer Alma Trophy).

Skulle vinnaren i kvaltävling i efterhand inte kunna styrka sitt innehav i Beijer Alma AB ersätts denna/denne av den reserv, som lottats på respektive kvaltävling. Dragning sker bland de som innehar aktier i Beijer Alma och som är närvarande vid prisutdelningen, om inte tävlings-ledningen har beslutat om annat och informerat om detta innan tävlingen startar.

Observera att vinnarna av Beijer Alma i samband med Aktieslagets Sverigefinal inte deltar i Aktieslagets olika klasser utan endast deltar i den särskilda Beijer Alma-tävlingen. Tävlande i de olika klasserna, som också är innehavare av aktier i Beijer Alma kan både vinna sin klass och BAT.

Förutom ingravering av vinnarens namn på BAT-pokalen får vinnaren av BAT även en aktieportfölj från Aktieinvest innehållande aktier i Beijer Alma AB till ett värde av 1000 kr.

Välkommen till en ny och spännande omgång av Beijer Alma Trophy!

Maud Lindh                                                                    
Projektansvarig Beijer Alma Trophy
Mobil: 0708-556666
maud.lindh@live.se

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.