Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararresa till Kanada september 2019 - INTRESSEANMÄLAN

Aktiespararna Örebro och resebyrån Contour Air har gjort 13 uppskattade studieresor med ca 130 deltagare på minst en resa ut i världen under åren 2006 - 2018.
Vi planerar nu en resa till Kanada och är Du intresserad så ge NU oss DIN INTRESEANMÄLAN.

Vår 14:e resa ut i världen i samverkan med lokala resebyrån Contour Air planerar vi till Kanada i andra halvan av september 2019. Är Du intresserad så önskar vi DIN INTRESSEANMÄLAN. Vi har nu ett 10-tal intresseanmälningar från våra tidigare resenärer men behöver ett 10-tal intresserade ytterligare innan vi går ut med en konkret inbjudan till resan. Vi kommer även att marknadsföra vår resa till ett antal lokalavdelningar över landet som medger sitt godkännande härför.

Läs mer om våra tidigare resor här.

Ambitionen för våra resor är att vi ska ha trevlig samvaro och se de allra bästa sevärdheterna i det land som vi besöker men också att vi som Aktiesparare ska kunna göra vissa studiebesök på börser, finansinstitut, företag, ambassader, institutioner och vad som kan bli aktuellt i övrigt. Allt under förutsättningar som är möjliga just i det land som vi besöker och vad tiden medger. Se bilagd sammanställning över de resor som vi genomfört under åren 2006 - 2018. På resan till Kanada planerar vi bl a besök på Torontobörsen och på företag med svenskanknytning som verkar i Kanada och kontakter pågår.

Vi utgår ifrån Contour Airs program för en Kanadaresa och anpassar sedan efter de intressantaste studiebesök som vi kan knyta till resan. Contour Airs resa på 13 dagar framgår ur nedanstående länken "Upplevelseresa till det vilda och vackra Kanada: Öst till Väst. En upplevelseresa i kända städer, nationalparker och enastående vacker natur. Från Niagarafallet via Klippiga bergen till Stilla havet. Toronto, Jasper Calgary, BAnff, Klippiga Bergen samt Vancouver. Ur länken nedan framgår ett grundprogram för resan och preliminärt riktpris - till detta tillkommer de ekonomiska aktiviteter som vi lyckas knyta till vår resa.

 http://contourair.se/vilda-vackra-kanada/.

OBS!!   Detta är enbart en ej bindande intresseanmälan som vi önskar få in från Dig snarast. Når vi 20-talet intresseanmälningar så kommer vi att gå ut med en slutlig resa för bokning. Det angivna priset fr 44 450 kr är enbart ett preliminärt riktpris. De angivna tiderna och resedagar är enbart preliminärt angivna för att tekniskt kunna få in resan på vår hemsida. 

OBS! RESAN ÄR INSTÄLLD P G A FÖR FÅ DELTAGARE

För eventuella frågor kan Du kontakta Bo Lindström, Aktiespararna Örebro på tfn 070-7145470 alt bol.aktietraff@telia.com eller Torkel Freed, VD Contour Air på tfn +46768386030 alt mail torkel.freed@contour.se

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.