Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieteträff Qiiwi och Smoltek

Välkommen till oss och lyssna på två intressanta företag som nyligen introducerats på börsen! Qiiwi verkar på den heta spelmarknaden... Aktien övertecknades ca 10ggr i samband med intruduktionen på börsen! Smoltek som kan revolutionera halvledarindustrin.

Om Qiiwi Interactive AB:

WeAreQiiwi Interactive AB (”Qiiwi”) är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android, men även via Facebook. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och har sitt säte i Alingsås. En gemensam nämnare för Qiiwis spel är att de är kunskapsspel, dvs. spelens spelidé bygger på någon form av problemlösning. Qiiwis tag-line är ”Saving the world from stupidity”. Qiiwi har släppt flera olika speltitlar internationellt inom genren Frågesport och Ordpussel. Qiiwi är noterade på AktieTorget sedan oktober 2017.

VD Anders Johansson presenterar Smoltek AB.

Företaget med en patentportfölj som imponerar på de stora drakarna i Silicon Valley och i Asien.

Smoltek, med rötterna i Chalmers renrumslabb, utvecklar, validerar och erbjuder halvledarindustrin kolbaserade nanostrukturer som förbättrar prestanda, möjliggör fler funktioner och förlänger livstiden hos nuvarande tillverkningsprocesser. Nanostrukturer av kol kan vara nyckeln till den fortsatta utvecklingen av integrerade kretsar. Smoltek visar på möjligheter att komma runt de fysiska begränsningar som halvledarindustrin just nu brottas med.

Aktien handlas sedan den 26 februari i år på Aktietorget

 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.