Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Alfa-Laval AB och Peter Malmqvist

  Företagspresentation av Alfa-Laval AB samt omvärlds- och marknadsanalys av Peter Malmqvist.

  Välkommen till aktieträff med Alfa Laval AB och aktieanalytiker Peter Malmqvist samt därefter Hasses Hörna

  Alfa Laval AB är en ledande, global leverantör av specialprodukter och process-tekniska lösningar baserade på nyckelteknologierna värmeöverföring, separering och flödeshantering.

  De är världsledande tillverkare av pumpar, ventiler, värmeväxlare och separatorer grundat 1883 som AB Separator och med verksamhet i över 100 länder. De största marknaderna är USA, Kina, Norden och Sydkorea. Företaget är indelat i tre industribaserade divisioner: Food & Water, Energy och Marine och har drygt 16 tusen anställda

  Alfa Lavals lösningar används också i kraftverk, ombord på fartyg, i verkstadssektorn, i gruvindustrin, för hantering av slam och avloppsvatten, för komfortklimat samt i kylsystem.

  Hur påverkas Alfa Laval och företagets inriktning och strategi av den allt intensivare globala samhällsdebatten avseende klimat och miljö?

  Joakim Tholin, President BU Marine Separation & Heat Transfer Equipment presenterar Alfa Laval.

  Efter fikat har vi glädjen att få hälsa den kände finansanalytikern Peter Malmqvist numera chef för Aktiespararnas Analysguiden välkommen.  

  Han har granskat kvartalsrapporternas vinster i förhållande till prognoserna. Hur ser hans bedömning av vinstutvecklingen under 2019 ut?

  Vi avslutar som vanligt med ”Hasses hörna”

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.