Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Alimak och European Institut of Science OBS Nu går det att anmäla sig på nätet.

Möt representanter från två intressanta bolag Alimak Group och European Institut of Science. Mer information kommer.

European Institute of Science (EURIS) är ett kommersiellt forskningsinstitut och investmentbolag inom Life Science. Bolaget utvecklar, marknadsför och säljer produkter inom LifeScience med fokus på utrustning för upprening, lagring samt transport av proteiner. I bolagets aktieportfölj ingår de noterade bolaget LifeAssays och Biotech-IgG samt det onoterade bolaget Implementa Hebe. Klicka här så kommer du till deras hemsida

Alimak Group i korthet

Alimak är en marknadsledande koncern inom vertikala transportlösningar för bygg och industrisektorn med ett starkt fokus att förbättra kundens säkerhet, produktivitet och lönsamhet. Klicka här så kan du läsa mer om bolaget

Koncernen har varit en pionjär och ledande inom branschen för kuggstångsdrivna hissar och arbetsplattformar  i snart 70 år. Alimak har ett brett och konkurrenskraftigt produktprogram av vertikala transportlösningar som hissar, plattformar, servicehissar och lösningar för fasadunderhåll (BMU-enheter). Produktutbudet består av standardiserade och kundspecifika lösningar anpassade för olika kundbehov och marknadssegment. Alimak Group bedriver försäljning i mer än 100 länder.

Verksamheten spänner över hela värdekedjan från produktutveckling, tillverkning, marknadsföring, distribution, försäljning och eftermarknad. Alimaks breda utbud av eftermarknadstjänster, främst riktat mot den installerade basen utgör en viktig del av kunderbjudandet.

Koncernens produkter och lösningar saluförs under varumärkena Alimak Hek, CoxGomyl, Manntech och Avanti. Varumärken med stark marknadsigenkänning och dess produkter är kända för god säkerhet, hög kvalitet och hållbarhet.

Verksamhet
Alimak Group bedriver sin verksamhet genom fyra affärsområden, Construction Equipment, Industrial Equipment, After Sales  och Rental. Affärsområdena är ansvariga för utveckling, produktplanering, marknadsföring, försäljning och resultat.

 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.