Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Boliden AB och Beijer Group AB onsdag 28 augusti 2019 klockan 18.30 på Quality Grand Hotel, Kristianstad

  Höstens program startar med två mycket intressanta bolag Boliden AB och Beijer Group AB. Missa inte detta unika tillfälle att lyssna på två intressanta företagspresentationer.

  Ett av Sveriges mest kända företag kommer på besök till vår förening. Boliden är ett högteknologiskt metallföretag med egna gruvor och smältverk som arbetar långsiktigt med att garantera samhällets tillgång till bas- och ädelmetaller- från brytning av malm (mineraler) till produktion och leverans av högkvalitativ metall till Industrin. Gruvor och smältverk finns i Sverige, Finland, Norge och på Irland. Boliden har 5800 anställda. Företaget presenteras av IR Olof Grenmark.

  Beijer Group, med huvudkontor i Malmö, är en högteknologisk innovatör aktiv inom smart automation och nätverk. Bolaget startades 1981 och har utvecklats till en multinationell koncern. Beijer Group har tre affärsenheter Beijer Electronics, Korenix  och Westermo. Bolaget presenteras av koncernchef  Per Samuelsson.

  Du behöver inte anmäla ditt deltagande men tag med ditt medlemskort som visas upp vid entrén. Till denna träff får du gärna ta med gäster. Blir denne medlem under kvällen så  kostar träffen inget. I annat fall betalar man 100 kronor.

  Gästande företag bjuder på förtäring i pausen.

  Vi har utlottning på deltagarkorten.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.