Du är här

Aktieträff med Gränges och Per Westerberg samt **ÅRSMÖTE KL 18:00**

  18:00 - 18:30 ÅRSMÖTE

  Gränges presenteras av CFO Oskar Hellström

  Aktiespararna presenteras av Styrelseordförande Per Westerberg

  Gränges fokuserar på valsad aluminium för värmeväxlare och utvalda nischapplikationer. Slutkunderna finns inom fordonsindustrin, industrin för stationära värmeväxlare samt nischmarknader såsom transformatorer och livsmedelsförpackningar.

  Genom att erbjuda de mest avancerade produkterna och arbeta nära kunderna för att utveckla nya innovativa lösningar, bidrar Gränges till mer energisnåla och miljövänliga värmeväxlare. Varannan bil som produceras i dag globalt innehåller material som Gränges har tillverkat. Inom material för lödda värmeväxlare är Gränges världsledande med en marknadsandel på cirka 20 procent.

  Gränges är en global koncern med cirka 1600 medarbetare och omsätter mer än 10 miljarder SEK. Aktien är noterade på Nasdaq Stockholm sedan 10 oktober 2014 och ingår i segmentet Mid Cap.

   

  Per Westerberg har mångårig erfarenhet från näringslivet, och har redan suttit ett år i Aktiespararnas styrelse. Bland annat har han haft olika former av förtroendeuppdrag inom Moderaterna, så som olika stadsrådsposter, och även agerat talman i riksdagen. 

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.