Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Hansa Medical, QuickCool och Marknadsanalys.

På besök har vi Hansa Medical, som är ett biofarmaceutiskt bolag, tillsammans med Quickcool som är ett medicintekniskt bolag. På plats har vi även den välkände Sparekonomen Christoffer Enander, som ger oss en uppdaterad marknadsanalys.

 

Dagen till ära får vi träffa två bolag från Lund och tongångarna går på hälsa. På Agendan har vi Hansa Medical (ett kärt återseende), som är ett biofarmaceutiskt bolag, tillsammans med Quickcool som är ett medicintekniskt bolag. På plats har vi även den välkände Sparekonomen Christoffer Enander, som ger oss en uppdaterad marknadsanalys.

 

Program

 

wysiwyg_image

18:00 slår vi upp portarna och Emanuel Björne (Vice President Business Development and Investor Relations) från Hansa Medical AB träder upp på golvet. Hansa Medical AB är noterat på Stockholmsbörsen (Mid Cap Stockholm) och har gjort en bra resa på börsen, sen de senast var på besök.

wysiwyg_image

Tätt följt kommer Fredrik Radencrantz (CEO) från QuickCool AB, noterat på AktieTorget. QuickCool har en unik lösning på marknaden. QuickCool noterades på börsen i slutet av 2015, men står nu inför sin lansering, i början av nästa år.

wysiwyg_image

Sist, men lång ifrån minst, kommer Sparbanken Syds Sparekonom Christoffer Enander och vägleder oss genom en turbulent marknad. Med en lättsam men professionell marknadsanalys, får vi en känsla av hur vi ska förhålla oss till marknaden framgent.

 

Under kvällen bjuds det på en lättare förtäring.

 

Avgift

 

Utgår ingen deltagaravgift.

 

Anmälan

Välkommen med din/er anmälan till Sparbanken Skåne via e-post: info@sparbankenskane.se eller telefon: 0771-12 20 00. Vänligen meddela eventuella matallergier.

 

Sista anmälningsdag torsdagen den 26 Oktober.

 

Antalet platser är begränsade därför gäller principen först till kvarn.

 

Hjärtligt välkomna!

önskar Ledningsgruppen i

Aktiespararna Ystad/Sjöbo/Skurup/Tomelilla/Simrishamn

www.aktiespararna.se/ystadsjoboskuruptomelillasimrishamn

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.