Du är här

Aktieträff med Lundbergs AB och NetEnt AB samt Hasses hörna

  ¤ Lundbergs - aktivt investeringsbolag

  ¤ NetEnt - marknadsledande spelutveckling

  ¤ Hasses hörna - börsutvecklingen nästa år

  Kommunikationsdirektör Roger Ekström presenterar Lundbergs, ett investeringsföretag som genom att vara aktiva och långsiktiga ägare förvaltar och utvecklar ett antal företag.                               Lundbergs målsättning är att skapa avkastning som med god marginal överstiger avkastningen på alternativa placeringar. Under drygt 70 år har Lundbergs utvecklats från ett byggföretag till ett investeringsföretag med intressen inom ett flertal områden.                                                                                                                                                                                                                                            Vi får en initierad genomgång av planer och strategier för fortsatt framgångsrik verksamhet.

  Roland Glasfors presenterar NetEnt AB, marknadsledande leverantör inom digital underhållning. NetEnt utvecklar spel och systemlösningar för världens mest framgångsrika spelbolag.                         Sedan sterten 1996 har NetEnt drivit marknaden genom att erbjuda spännande spel av olika slag. NetEnt är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap.

  Hasses hörna belyser börsläget och ger förutsättningarna för börsutvecklingen nästa år samt ger intressanta investeringsförslag.

   

   

   

  Anmälan senast fredagen den 1 december 2017.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.