Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff - Nordic Equity Kapitalförvaltning AB, Piezo Motor & Swedencare

  Hjärtligt välkomna till vår första aktieträff för året!

  wysiwyg_image

  Nordiq Equity Kapitalförvaltning AB presenteras av Vice Vd Lars Kinnunen. Han kommer att tala på temat "långsiktig kapitalförvaltning ur ett globalt och historiskt perspektiv".

  I ljuset av en global BNP-tillväxt är 2019 på 2,9 %, men med branschmässiga skillnader ger Lars en bild av rådande konjunktur- och börsläge ur ett globalt och även historiskt perspektiv. Vidare presenteras fondbolagets långsiktiga förvaltningsstrategi och om möjligheter samt risker på de globala aktiemarknaderna.

  wysiwyg_image

  PiezoMotor är en världsledande utvecklare och producent av banbrytande mikromotorer baserade på piezoelektriska material. Teknologin möjliggör mycket kompakta motorer med hög precision vilket uppfyller allt högre krav på miniatyrisering. PiezoMotor driver samarbeten med stora globala bolag och levererar motorer till kunder över hela världen verksamma inom bland annat diagnostik, halvledarindustri och avancerade optiska mätningar. Vid huvudkontoret i Uppsala har PiezoMotor sin egen anläggning för utveckling och produktion. Bolaget har en väl utbyggd och lönsam patentportfölj med över 60 patent. PiezoMotors aktie handlas på Nasdaq First North Stockholm. Bolaget presenteras av Olof Stranding Chief Marketing Officer.

  wysiwyg_image

  Swedencare presenteras av Jenny Graflind, CFO sedan februari 2017.  Efter sin amerikanska universitetsexamen har Jenny skaffat sig en lång internationell erfarenhet som CFO och tidigare som bl.a. ekonomichef och inom revision. Tidigare arbetsgivare har omfattat globala koncerner, privatägda såväl som ägda av riskkapitalbolag, och i arbetsuppgifterna har vid sidan av traditionella CFO-uppgifter även ingått M&A-processer och Investor Relations. 

  Swedencare’s affärsidé är att erbjuda den globala husdjursmarknaden en bred portfölj av premiumprodukter inom djurhälsa, distribuerade till veterinärer, djuraffärer och apotek genom ett effektivt distributionsnät i egen regi kompletterat med lokala återförsäljare.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.