Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Arjo och Surgical Science Sweden presenterar på Star Bowling 9/3 2020

  Vi får sitta ner och äta gott, efter att ha lyssnat till två intressanta presentationer. Träffen är förlagd till Star Bowling, Odinsgatan 8, inom gångavstånd från Göteborgs Centralstation.

  Arjo verkar inom medicinteknik. Det är ett fint globalt bolag som avknoppades från Getinge i december 2017. Bland produkterna finns exempelvis sjukvårdssängar, golv- och taklyftar, desinfektionslösningar, hygienprodukter och kompressionslösningar. Därutöver erbjuder man service, tjänster och utbildning. Den största verksamheten finns inom Europa och Nordamerika.

  Surgical Science är ett mycket intressant bolag som går med vinst och har haft en spännande utveckling. Man utvecklar VR-simulering inom kirurgi. Produkterna består av hård- och mjukvara för träning och simulering av främst titthålskirurgi och endoskopi. Sommaren 2019 förvärvade man bolaget SenseGraphics som har huvudsaklig verksamhet inom robotkirurgi.

  17.00 – 17.30   Registrering och inlämning av ytterkläder i bevakad garderob.

  17.30 – 19.00   Presentationer av bolagen i konferenslokalen på övre våningen.

  19.00 – 19.15 Paus och samling i restaurangen en trappa ner.

  19.15 –               I restaurangen serveras en god kycklingsallad med soltorkad tomat, buffelmozzarella och pesto.  Det bjuds också på kaffe och tryffel. Till maten serveras bordsvatten. För den som så önskar går det att köpa till annan dryck i baren.  Om kostavvikelse finns MÅSTE detta anges i meddelandefältet på anmälan.

   21.00                 Då stänger restaurangen. Fram till dess kan vi stanna kvar så länge vi önskar för att prata investeringar och umgås i trevligt sällskap.

  Kostnad 120 kr för medlem i Aktiespararna och 160 kr för icke medlem. I avgiften ingår kost och garderob.

  Anmälan görs på vår hemsida senast måndag 2:e mars. Glöm inte att sedan betala in avgiften!  Deltagaravgiften skall, inom en vecka efter att du anmält dig, betalas in till BG 622-2830.

  Referens: "9 mars ditt namn och ev. gästs namn".

  Behöver du kontakta oss nås vi på mailadress hisingen.aktiespararna@gmail.com eller på telefon 0708-914236 Lillemor Williamsson.

  VARMT VÄLKOMMEN!

  Aktiespararna Göteborg Hisingen

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.