Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Börsen just nu! Workshop on-line med Ingemar Carlsson den 20 augusti 2019. Återträff arrangeras lokalt.

  Workshop on-line den 20 augusti. Kontakta Ingemar Carlsson på mail info@tendens.se för information om kostnader och anmälan samt utbildningens innehåll. Återträff arrangeras lokalt för deltagare som är medlemmar och är kostnadsfri. Anmälan obligatorisk.

  Delta i webbutbildning från din egen dator hemma, kvällstid. Totalt arrangeras fyra Workshops under sommaren och hösten 2019. Se lokala hemsidan för information. Ofta kan man koppla upp sig ca 30 minuter före utsatt tid för lite repetition och frågestund. Denna Workshop spelas in och inspelning kommer att finnas tillgänglig för deltagarna.

  Intresseanmälan för att delta i Återträff lokalt sker till mail kagkonsult@telia.com senast 21 augusti klockan 18.00. Återträff är exklusivt för deltagare som är medlemmar. Vi återkommer till deltagare som anmält intresse för Återträff /Aktiecafe med detaljer och information om tid och plats. Vi bjuder på fika.

  Ange i din intresseanmälan dina kontaktuppgifter och att det avser webbutbildning "Återträff Workshop Börsen just nu - 20 augusti 2019".

  Vid Återträffen kommer vi att diskutera kursens innehåll.

  När det gäller kostnader för webb-utbildningen hänvisar vi till Ingemar Carlsson och Tendens i Sverige AB för detaljer.

  Läs mer på hemsidan för Tendens i Sverige AB om utbildningens innehåll, anmälan och detaljer, se www.tendens.se

  Där kan du även få information om övriga event och utbildningar arrangerade av Ingemar Carlsson och Tendens i Sverige AB.

  På denna sida anges kostnadsfritt och det avser den Återträff som arrangeras av lokalavdelningen i Boden för medlemmarna. Preliminärt kommer efterföljande träff att arrangeras i oktober månad.

  Observera! Anmälan kan inte ske på denna sida. Anmälan till Workshop sker till kursarrangören. Anmälan till Återträffen lokalt kan endast ske via mailadress ovan hos lokalavdelningen.

  Är du inte medlem och vill delta i våra Återträffar för deltagarna? Läs mer och bli medlem på hemsidan www.aktiespararna.se 

  Medlemskap kan tecknas från 49 kronor per månad och ger dig tillgång till en rad förmåner och rabatter.

  Lokalavdelningen Boden.

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.