Du är här

Deltävling i AKTIESLAGET 2018 på Kårsta GK i Örebro fredag 27 juli - Öppen för alla! FANTASTISKA PRISER

  En av Sveriges största golftävlingar nu för 23:a året i rad.
  "AKTIESLAGET" med kvaltävlingar utspridda över hela landet kommer till KÅRSTA GK fredag 27 juli.
  TÄVLINGEN ÖPPEN FÖR ALLA GOLFSPELARARE FÖDDA 2000 eller tidigare och med högsta handicap 36

  EJ KRAV PÅ MEDLEMSKAP I KVALTÄVLINGARNA, som är indelade i olika singelklasser, där segrarna går vidare till den uppskattade Sverigefinalen som äger rum 14 - 15 september på Gripsholms GK, söder om Stockohlm.

  Unga spelare 18 - 28 år deltar för samma pris som Aktiespararnas medlemmar d v s 150 kr. Övriga spelare deltar till priset 200 kr. Tävlingsgreenfee tillkommer för gästspelare.

  Hjälp gärna till att inspirera dina golfspelande vänner över hela landet att komma till KÅRSTA GK. Det blir en spännande dag och ett minne för livet.

  Deltävlingens huvudsponsor blir även detta året Malmbergs Elektriska AB med ett mycket attraktivt prisbord liksom tidigare år. 

  Vår lokala resebyrå Contour Air deltar som sponsor även detta år och nu med utlottning av tre presentkort på resor. Ett på 1000 kr och två på 500 kr vilket vi också är mycket glada för. Genom Aktiespararna i Örebro har vi tillsammans med Contour Air gjort hela 12 uppsakttade utlandsresor under lika många år och nu förestår en 13:e resa till Ungern. Ytterligare sponsorer kommer eventuellt att delta.

  ANMÄLAN sker till Kårsta GK på telefon 019-22 75 02 eller på www.golf.se.

  Hjärtligt välkommen!

  Aktiespararna och Kårsta GK

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.