Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Företagsbesök hos Serneke Group AB

  Välkommen till ett företagsbesök på Serneke Group AB,s huvudkontor i Göteborg. Vi kommer att få information av en ledande person i företagsledningen om Sernekes, nuvarande och kommande byggprojekt och andra spännande framtidsplaner, som företaget har.

  Serneke är en av Sveriges snabbast växande entreprenad- och projektutvecklingskoncerner med ett heltäckande erbjudande inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Sedan koncernen inledde sin verksamhet 2002 har Serneke utvecklats från att vara ett lokalt entreprenadbolag till en dynamisk och snabbväxande entreprenad- och projektutvecklingskoncern. 

  Verksamheten är fokuserad kring de tre storstadsregionerna Göteborg (Region Väst), Stockholm (Region Öst) och Malmö (Region Syd). Serneke har huvudkontor i Göteborg och kontor i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Borås, Halmstad, Strömstad, Trollhättan, Varberg och Alingsås. Koncernens främsta kunder utgörs av staten, kommuner, landsting, fastighetsbolag, projektutvecklingsbolag samt kommunala och statliga bolag. Hösten 2017 var vi fler än 950 medarbetare. 

  Mötet är FULLBOKAT,  inga fler bokningar kan göras !!   - Ni som är bokade hälsas hjärtligt välkomna !

  Vänligen anmäl Dig i god tid, det är endast 60 personer som kan komma. OSA: senast den 13 mars !   Vår mailadress är: Grytebeck@gmail.com

  Maila mig om Du önskar ytterligare information.   Varmt välkommen hälsar Ledningsgruppen 

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.