Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Förra årets succe återuppstår! Tornedalsgillet anordnar en fantastisk resa 16-17 maj 2019. Företagsbesök och norrbottnisk kultur.Intresseanmälan senast 13 januari.

  Även i år anordnar Tornedalsgillet en fantastisk resa i Norrbotten. Medlemskap i Tornedalsgillet kostar endast 100 kronor per år. Sök på Tornedalsgillet i Boden och läs mer om resan och kostnader på deras hemsida. Intresseanmälan inlämnas senast 190113.

  Res med dina Aktievänner och besök intressanta resmål i Norrbotten.

  Är du inte medlem ännu i Tornedalsgillet, bli det nu och delta i resan! Tornedalsgillet bjuder generöst in Aktiespararna att delta i deras arrangemang under året.

  Intresseanmälan inför resan skall ske till gillet. Se deras hemsida för information kring kontaktpersoner.

  Resan sker med buss.

  Några korta nedslag i programmet beskrivs översiktligt nedan. Mer finns att läsa på gillets hemsida där en detaljerad beskrivning av resans innehåll presenteras.

  Under resan besöker man Storforsen och Robotbasen RFN i Vidsel. Lunch i Arvidsjaur på hotell Lapponia. Arjeplog och Silvermuseet är ännu ett resmål med övernattning på Hotell Hornavan med 3 rätters-middag. Gruppen besöker även Kristineberg, där Boliden gruvan finns, och Burträsk med Ostens hus. Alla övriga måltider, luncher, middagar m.m. ingår.

  Tidangivelse på denna sida avser endast sista dag för intresseanmälan till Tornedalsgillet.

  Kontakta Tornedalsgillet vid frågor om resans innehåll och exakt kostnadsuppgift. Kontaktpersoner i planeringsgruppen för resan finns angivna på hemsidan i anslutning till resebeskrivningen. Kostnad som anges på denna sida är preliminär. Definitiv anmälan till resan, och betalning av slutlig kostnader för deltagande i researrangemanget sker senare, se även där vidare på hemsidan.

  Missa inte tillfället till en fantastisk resa i maj nästa år, förra årets resa var verkligen ett minne för livet för de som deltog!

  Medlemsavgiften till Tornedalsgillet i Boden är alltså100 kronor per år och medlem och den betalas till plusgiro 621088-4. Ange namn och adress och även mailadress.

  Trevlig resa till alla deltagare önskar Lokalavdelningen Boden!

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.