Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Framgångsrika aktörer besöker Aktiespararna Örebro 31/10

  Kvällens bolagspresentationer:
  Nobia - Europas ledande köksspecialist
  AQ- Ledande leverantör till krävande industrikunder
  Svenska Bostadfonden- Bli delägare i bostadshyreshus i tillväxtregioner!

  Kvällens program:

  17.15 – 18.00   Enklare förtäring

  18.00 – 18.10   Inledning från Aktiespararna

  18.10 – 19.00  

  Köksbolaget Nobia presenteras av IR-chef Lena Schattauer.

  Nobia är Europas ledande köksspecialist med en verksamhet som omfattar hela värdekedjan, från produktutveckling och produktion till försäljning och distribution. Nobias kök säljs under lokala, starka köksvarumärken samt under private label. Koncernen är organiserad i tre regioner, där Norden och Storbritannien är de största. Bland varumärkena kan nämnas Magnet i Storbritannien, HTH, Sigdal, Marbodal och Petra i Norden samt ewe och FM i Österrike. Verksamheten består av utveckling, tillverkning och försäljning av kökslösningar. Nobia har cirka 6 000 medarbetare och en årlig omsättning om cirka 13 miljarder kronor.

  19.00 – 19.30

  AQ är en ledande leverantör till krävande industrikunder och är noterat på Nasdaq Stockholms huvudmarknad sedan januari 2017. AQ presenteras av bolagets VP Investor Relations Glen Nilsson.

  Koncernen består till största delen av rörelsedrivande bolag som vart och ett utvecklar sin speciella kompetens och i samarbete med övriga bolag, strävar efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar i nära samarbete med kunden.

  Huvudkontoret ligger i Västerås. AQ har ca 5 200 anställda i Sverige, Bulgarien, Estland, Indien, Kina, Litauen, Mexiko, Polen, Italien, Thailand, Ungern och Serbien.

  År 2016 hade AQ en omsättning på ca 3,3 miljarder SEK, och sedan koncernen startade år 1994 har AQ redovisat positivt resultat varje kvartal.

  19.30 – 19.50   Fruktpaus

  19.50 – 20.45

  Välkommen att lyssna på hur du kan bli delägare i ett bostadshyreshus utan att själv ansvara för den dagliga förvaltningen.

  Svenska Bostadsfonden erbjuder investerare ett direktägande i bostadshyresfastigheter belägna i svenska tillväxtregioner.

  Presentationen i Örebro görs av Oscar Swahn från Svenska Bostadsfondens Privatmarknadsavdelning.

  Genom att direktinvestera i bostadshyresfastigheter får du en exponering mot ett tillgångsslag som har låg korrelation mot börsens generella utveckling.

  Svenska Bostadsfonden har varit verksamma sedan 2003 och förvaltar idag ett fastighetsbestånd på cirka 3 500 lägenheter belägna på 22 orter med ett värde uppgående till drygt 3 miljarder kronor. Den historiska genomsnittliga totalavkastningen för våra investerare har uppgått till cirka 7,5 procent per år.

   

  20.45   Utlottning och avslutning

   

   

   

  Anmälan kan förutom via hemsidan göras på telefon till Bo Lindström 070-7145470 alt 019-245771

  Kvällens delagaravgift är 20 kr per deltagare och tas upp vid entrén.

  Medlemmar i Unga Aktiesparare går gratis.

  Max antal deltagare i lokalen 150 personer

   

   

  Varmt välkomna! Aktiespararna Örebro

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.