Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Fullbokat! Aktieträff med legendariske bolagsbevakaren Gunnar Ek 16 september 2019. Observera! Datumet publicerat i tidningen Aktiespararen är inte korrekt.

  Föreläsning på temat "Börsen och aktiemarknaden - Hot och möjligheter 2019?" av Aktiespararnas erfarna bolagsbevakare Gunnar Ek. Anmälan är obligatorisk och sker via formulär på hemsidan senast 190914. Fika. Närvarolotteri. Öppet för alla intresserade!

  Observera att i tidningen Aktiespararen som utkommit i september 2019 anges datum 23 september för Gunnar Eks besök. Det är inte korrekt, detta datum den 16 september gäller.

  Denna kväll besöker Gunnar Ek, en av Sveriges mest erfarna och namnkunniga bolagsbevakare lokalavdelningen i Boden. Gunnar Ek har ett unikt kontaktnät inom svenskt näringsliv och aktiemarknad.

  Han delar som alltid generöst med sig av kunskaper och aktietips.

  Föreläsning om det aktuella läget på börsen och aktiemarknadens utveckling.

  Vi kommer också att diskutera Investeraravdraget, möjligheten att köpa aktier i mindre noterade aktiebolag med skattemässiga avdrag.

  Alla är välkomna även ni som ännu inte blivit medlem i Aktiespararna eller Unga Aktiesparare. Men det är enkelt att bli medlem och det ger tillgång till många värdefulla förmåner och rabatter. Se hemsidan www.aktiespararna.se för att läsa mer och teckna ett medlemskap, det kostar endast från 49 kronor per månad.

  Kvällens event är kostnadsfritt för alla. Fika och Närvarolotteri under kvällen.

  Parkering finns nära kurslokalen, P- skiva kan lånas på Vuxenskolan. Porttelefon finns vid ytterdörren, som måste hållas låst under kvällen, ring på hos Vuxenskolan så öppnar vi.

  Begränsat antal platser, först till kvarn tillämpas.............

  Prisutdelning i den Aktietävling som ägt rum under våren och sommaren 2019 sker under kvällen. Vinnarna kontaktas.

  Välkomna till en trevlig och lärorik kväll.

  Vi ses i september!

   

  Lokalavdelningen Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.