Du är här

Hitta Kursvinnare - Grundkurs. Så bra att många går den om igen för inlärning genom repetition!

  En grundkurs i ett fantastiskt program som är ett utmärkt hjälpmedel för att lyckas bra med aktieinvesteringar på börsen. Förkunskaper om programmet behövs inte.Har man redan gått kursen och vill gå igen för en aha-upplevelse är man också välkommen.

  Kursen ger inblick i hur man med Hitta Kursvinnare kan använda teknisk analys. Detta som en del i beslutsprocessen om vilka aktier man skall köpa eller sälja. Det ger möjlighet till att göra bättre aktieaffärer. Vi går igenom bl.a.

  • Trendlinjer
  • Stöd
  • Motstånd
  • Köp- och Säljsignaler
  • Teknik för att ta förluster i tid och maximera vinster

  Läraren presenterar på vita duken hur man kan använda programmet. Tanken är att man inte behöver ta med dator till denna kurs utan mest lyssnar och frågar. Har man redan programmet på sin dator och vill ta den med går det bra. Gör man det behöver datorn vara fullt laddad och ha bra batterikapacitet. Det finns inte obegränsat antal eluttag i lokalen och alla kan inte ladda samtidigt.

  Aktiviteten är ett samarbete mellan Seniorrådgivarna i Göteborg och Aktiespararna Hisingen. Kursledare är Peter Hultqvist, med 30 års erfarenhet i finansbranchen och expert på Teknisk Analys. Han har tidigare varit verksam inom kapitalmarknaden hos bl.a. InterIKEA, TryggHansa och Swedbank.

  Schema

  09.30 - 10.00 Registrering och morgonfika

  10.00 - 12.30 Utbildningspass med kortare paus för bensträckare

  12.30 - 13.30 Lunch

  13.30 - 16.30 Utbildningspass med avbrott ca 15.00 för eftermiddagsfika

  Kursavgift 680 kr för medlem i Aktiespararna och 980 kr för icke medlem. I avgiften ingår lunch och fika.

  Anmälan Vi behöver din anmälan senast torsdag 1 mars. Glöm inte att sedan betala in avgiften!

  Betalning görs till BG 622-2830. Ange meddelande: "11 mars, ditt namn och ev. gästs namn". Betalningen behöver ha inkommit till oss senast måndagen 5 mars.

  OBS! Inga andra meddelanden kan lämnas till oss i samband med bankbetalningen. Det finns en meddelanderuta vid anmälningen här på hemsidan, där andra meddelanden kan lämnas.

  VARMT VÄLKOMMEN!

  Aktiespararna Göteborg Hisingen

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.