Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Inbjudan till Investerarmötet 25 september på Scandic Klara, Hötorget!

  Vi inleder våra kvällsseminarium i höst med Investerarmötet på Scandic Klara, Hötorget 25 september!

  Vi har uppdaterat programmet med noteringsaktuella Ziccum AB och ett spännande spelbolag som planerar en börsintroduktion. Vi inleder våra kvällsseminarium i höst med Investerarmötet på Scandic Klara, Hötorget 25 september! Vi tar också tempen på börsläget främst Sverige men även USA, vart är börsen på väg?

  Oron över att ekonomin har passerat toppen ökar, liksom efterfrågan på bra placeringar. Det har varit en lång högkonjunktur särskilt i länder som USA, Tyskland och Sverige. Konjunkturen har fått förnyad kraft i och med den stora amerikanska skattereformen som sjösattes i år. Men flera ekonomer höjer nu ett varningens finger för att världsekonomin nu börjar nå toppen för denna gång. Träffa Anders Haglund, börsproffs och tradingcoach som gör en övergripande analys av världsmarknaden med fokus på USA & Sverige. Är det dags att omplacera? 

  Investerarmötet är ett led i våra återkommande kvälls & lunchseminarium, då fler bolag är intresserade av att träffa aktiesparare & investerare genom en s.k. finansiell hearing, vilket vi med områdeskunniga personer samlar in information och gör vår analys genom utfrågningar tillsammans med andra investerare samt bolagens representanter. Syftet med Investerarmötet är att ge dig som aktiesparare chansen att ställa dina frågor direkt till bolagens ledning.

  Under Investerarmötet träffar ni Ziccum AB (publ) & vår ständige analytiker Anders Haglund som tar tempen på börsklimatet. Vi återkommer också med vårt seminarietema Gameday genom att presentera spelplattformsbolaget Happy L-Lord AB som planerar en börsnotering.

  Vi bjuder på något att äta & dricka!

  Begränsat antal platser, så först till kvarn (öppet även för icke medlemmar i Aktiespararna).

   

  Följande bolag och föreläsare presenteras

  Ziccum AB (publ)

  Genomför noteringsemission inför planerad notering vid Spotlight.

  Kort om bolaget

  Ziccum utvecklar nya beredningar av biologiska läkemedel. Med bolagets patenterade och unika teknologi LaminarPace utvecklas torra beredningsformer av produkter som i nuläget enbart finns i vätskeform. Därigenom kan Ziccum öppna nya marknader, skapa nya produkter och nya patent. Intäkter genereras från försäljning av licenser till läkemedelsbolag när ett utvecklingsprojekt når definierade milstolpar och i form av löpande royalty-betalningar när läkemedlet säljs i den nya beredningsformen.

  För mer information om bolaget vänligen besök www.ziccum.com/investors

  Villkor för noteringsemissionen

  Teckningstid: 19 september – 3 oktober 2018

  Emissionsvolym: Högst 3 000 000 units. Vid full teckning tillförs Ziccum ca 15,8 MSEK före emissionskostnader (1,0 MSEK)

  Värdering: 15,78 MSEK (pre-money)

  Teckningskurs: 5,26 SEK per unit, inkluderande en aktie och en teckningsoption (vederlagsfri) av serieTO1. Courtage utgår ej.

  Teckningsoption TO1: Två teckningsoptioner av serieTO1 ger rätt till teckning av en ny aktie med teckningsperiod under december 2019 till ett lösenpris om 10 SEK per aktie. TO1 emitteras vederlagsfritt.

  Teckningspost: Minsta teckningspost är 1000 units

  Notering på Spotlight: Första dag för handel i Bolagets aktie och teckningsoptioner av serieTO1 på Spotlight beräknas bli den 25 oktober 2018.

  Adventure Box

  Spännande spelplattformsbolaget Happy L-Lord AB har skapat den patentskyddade teknologin bakom www.adventurebox.com, en sajt där barn och ungdomar kan spela, dela och skapa egna 3D spel. Efter flera år av teknikbyggande och marknadstester har nu marknadslanseringen börjat. Man har redan över 35 000 registrerade kunder som skapat över 13 000 spel. 2000 spelare spelar dagligen. 

  Bolaget, som finansierats med närmare 25 MSEK under fyra år, arbetar nu mot en Pre-IPO i tidsfönstret december 2018-mars 2019 och en IPO maj eller september 2019. Det finns möjlighet att redan nu delta i en sista såddfinansierungsrunda till pre-money 62,7 MSEK.

  Anders Haglund

  Analys med finansproffset & tradingcoachen Anders Haglund från Safe Return Asset Management Nordic AB. Anders kommer göra en internationell överblick med lite extra fokus på USA & Sverige. Anders presenterar även några aktier som Safe Return tycker är lite extra intressanta just nu.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.