Bli medlem
Bli medlem

Du är här

INSTÄLLT Aktiesparkväll med Insplorion och OEM INSTÄLLT PGA Riskerna med Corona Anmälan till Börstävlingen görs på mail eller med brev senast 31 mars! Se vår startsida!

  Insplorion presenteras av VD Patrik Dahlqvist och OEM presenteras av blivande CFO Johan Broman

  Insplorion AB, med sin revolutionerande sensorplattform NanoPlasmonicSensing (NPS) har idag tre huvudsakliga verksamhetsgrenar. Batterisensorer, luftkvalitetssensorer och forskningsinstrument. Insplorions sensorteknik optimerar styrning av användning av batterier och möjliggör luftkvalitetssenorer i hem, fordon och offentlig miljö med små och tåliga sensorer som är kostnadseffektiva vid volymtillverkning. Insplorions instrument används globalt av forskare för att ta fram nanometerkänslig realtidsdata om processer på ytor inom områden som katalys, material- och biovetenskap. 

  Under mer 45 år har OEM haft som idé att vara en värdeskapande länk mellan kunder och tillverkare av industriella komponenter och system. Längs vägen har bolaget vuxit från ett litet familjeföretag i Tranås i södra Sverige till en internationell teknikhandelskoncern med 35 rörelsedrivande bolag med verksamheter i 14 länder. OEM samarbetar med fler än 300 ledande tillverkare och agerar som leverantörernas förlängda arm på respektive marknad med ett sortiment av mer än 50 000 produkter med starka varumärken. Koncernen hjälper sina över 25 000 kunder inom främst tillverkande industri med att effektivisera inköp och välja rätt komponenter, och målet är att OEM ska vara en av de största aktörerna på alla de marknader företaget valt att bearbeta.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.