Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Inställt! Nytt datum kommer till hösten. Nordic Equities Kapitalförvaltning besöker Aktiespararna den 24 maj 2018.

  Aktiespararnas medlemmar i hela Norrbotten är välkomna till lunchmöte på hotell Savoy i Luleå. Nordic Equities är en återkommande och uppskattad gäst. Obligatorisk anmälan via formulär på Boden-avdelningens hemsida senast 180521. Begränsat antal platser.

  Välkomna till ett lunchmöte med Nordic Equities Kapitalförvaltning som tidigare genomfört flera mycket uppskattade besök hos Aktiepararna i länet. 

  Lunch serveras på hotell Savoy i centrala Luleå.

  Medverkande vid detta event är företagets Vice VD Lars Kinnunen och Client Relationship Manager Jessica Almgren.

   

  Temat för presentationen under lunchmötet  är "Långsiktig kapitalförvaltning ur ett globalt perspektiv".

  I ljuset av en global BNP- tillväxt för 2018 på 3,8 procent, men med geopolitiska risker och branschmässiga skillnader ger Lars Kinnunen och Jessica Almgren från Nordic Equities Kapitalförvaltning en bild av rådande konjunktur - och börsläge.Vidare kommer Lars och Jessica att berätta om långsiktigt framgångsrika förvaltningsstrategier, och också om möjligheter samt risker på de globala aktiemarknaderna.

   

  Kort om Nordic Equities Kapitalförvaltning.

  Nordic Equities grundades 1993 och är en nordisk oberoende och långsiktig kapitalförvaltare, med flera olika fonder. Deras nordiska fond Nordic Equities Strategy, vilken startades 2000/2001, har haft en god ackumulerande och relativ utveckling. Nordic Equities erbjuder också fonderna NE Sweden och NE Select. Under 2010 och 2012 tillhörde NE Sweden de absolut bäst presterande fonderna på marknaden.

  Nordic Equities har kunder både i Sverige och Finland samt även i Frankrike. Kundbasen består framförallt av institutioner och stiftelser av olika slag, men även privata investerare. Dessutom finns bland kunderna Pensionsfonder, banker och andra företag. Som exempel på referenskunder finns Läkaresällskapet, Skanskas pensionsstiftelse, NCCs pensionstiftelse samt National Musei vänner och Dramaten. 

  Nordic Equities arbetar med en temadriven stockpicking-orienterad investeringsprocess, där man lägger stor vikt vid att analysera aktuella skeenden och att jämföra samt utvärdera dessa utifrån ett historiskt perspektiv. Vidare är en betydelsefull del i investeringsprocessen regelbundna möten med företag. Fondbolagets placeringsråd har knutit till sig ett antal rådgivare med lång internationell erfarenhet från bland annat Soros AM i New York och Merrill Lynch AM i London.

  Denna vår  lanserar Nordic Equities Fondförvaltning nya globalfonden NE Global Stars, med första handelsdag den 23 april. 

  Mycket mer finns att läsa om företaget och deras produkter på hemsidan, www.nordeq.se

  Anmäl dig till eventet genom att fylla i formuläret på Bodenavdelningens hemsida, se vidare www.aktiespararna.se/boden

  Begränsat antal platser är bokade för detta lunchmöte, anmäl dig så snart som möjligt och senast 21 maj 2018 för att delta.

  Detta event är öppet för alla lokalavdelningar inom Aktiespararna i hela Norrbotten. Anmälan är dock obligatorisk för samtliga deltagare, och reservation sker för att arrangemanget kan bli fullbokat före anmälningstidens utgång.

  Alla är mycket varmt välkomna till ett trevligt och intressant lunchmöte med Nordic Equities Kapitalförvaltning i Luleå.

   Ledningsgruppen för Bodenavdelningen Aktiespararna.

   

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.