Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Kvinnoträff

  Välkommen till en inspirationskväll för kvinnor!
  Vi startar kl 18.00 med kvällens utställare och kl 18.30 drar våra föreläsare igång.

  Den 8 mars får Växjö besök av Therese Lundstedt, vd Aktieinvest och Tove Zander, vd Unga Aktiesparare. Therese och Tove kommer att hålla i en inspirationskväll med fokus på varför man ska komma igång med ett sparande via aktier och fonder – redan idag. De kommer att bjuda på en massa tips och råd som är enkla att följa och som passar både nybörjare och mer avancerade sparare. Dessutom kommer de att dela med sig av hur de själva lägger upp sitt sparande och sina investeringsstrategier. Du får även möjligheten att ställa alla frågor du velat fråga om sparande men inte vågat eller fått chansen till.

   

   

  wysiwyg_image

  Therese Lundstedt har arbetat inom finansbranschen i 12 år och är idag vd för nätmäklaren Aktieinvest. Hon är en flitigt anlitad föreläsare och inspiratör inom ämnena sparande, aktier och fonder. Hon är även utsedd till Framtidens kvinnliga ledare 2017 för sitt innovativa ledarskap och förändringsarbete.

  wysiwyg_image

  Tove Zander är vd för Unga Aktiesparare, en organisation som idag har över 13 000 medlemmar. Intresset för aktier har alltid funnits där men tröskeln för att börja spara i aktier var hög, nu vill hon genom sina egna erfarenheter sänka trösklarna för andra. Tove arbetar även hårt för att fler tjejer ska upptäcka aktier som sparform genom att göra Unga Aktiesparare mer jämställt.

  wysiwyg_image

  Då vi vet att kvinnor ofta gillar fonder har vi i år bjudit in en av de bästa fondbolagen i Sverige, Spiltan Fonder, med dess trevlige marknadsansvarige Niklas Larsson.
  Spiltan Fonder startades år 2002 med 10 kunder som tillsammans placerade 10 miljoner kronor i två stycken fonder. Drivkraften till att starta ett nytt fondbolag var viljan att ”ge Sveriges fondsparare ett bättre alternativ”. 

  Kvällens moderator kommer att vara Karin Sjöblom.

   

  wysiwyg_image

  Kom gärna i god tid för att möta kvällens utställare från Växjö;
  Skönhetsaffären Grodan, Agnietas städ, Jannes blommor, City Gross och Studieförbundet Vuxenskolan.

  Anmälan senast den 5 mars

  Varmt välkomna!
  Aktiespararna Växjö

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.