Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Niklas Aldén och Fabian Franzén berättar på video om hur man lyckas som investerare

Niklas Aldén och Fabian Franzén från Market Makers berättar om grundprinciper för att lyckas som investerare

Market Makers är en av Sveriges största finanspoddar med fokus på investeringar i tillväxt- och teknikaktier. Avsnitten släpps varje torsdag och är fullmatade med bolags- och sektoranalyser, trendspaningar och spännande gäster. 

Sedan starten 2017 har podden samlat på sig miljontals lyssningar och gästats av en mängd tunga namn inom finansvärlden.

Podden görs av twitterprofilerna Fabian Franzén och Niklas Aldén som möttes under studier på Linköpings universitet och har bägge studerat ekonomi- och ingenjörsprogram. Ett djupt intresse för ekonomi, investeringar och teknik är det som lett fram till att Market Makers idag är en ledande podcast inom just dessa ämnen. 

I den här föreläsningen kommer Niklas och Fabian från Market Makers att berätta om vilka tre grundprinciper som de anser allra viktigast för att lyckas som investerare.

När du betalat din avgift 50 kr för medlemmar I aktiespararna och 100 kr om du inte är medlem via Swish till vår kassör Irene Hörberg 070-3442529. Ange ASP Fal-Blg träff 18/1 och ditt för och efternamn. När du betalat sänder Jasper Metselaar länken till vårt zoom-möte.

Välkommen att anmäla dig och delta!

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.