Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Örnsköldsviks lokalavdelning på resande fot. OBS!! FÅTAL PLATSER KVAR!

  För att fira vårt 40-års jubileum så kommer vi att göra en bussresa med start i Ö-vik mot Härnösand med intressanta stopp under dagen. Vi kommer att besöka Docksta Skor, High Coast Whisky, tidigare Box Whisky och avsluta på Absolicon.

  Samlas gör vi vid Fjällräven Center, där bussen avgår kl 8.15 mot vårt första stopp, Docksta skor. Där möter VD Stefan Königson oss för att berätta om företagets historia och framtid. De bjuder oss också på kaffe med dopp. Det kommer också att finnas tid att kolla in deras butik och kanske köpa ett par skor. Docksta skor är bekant för många av oss genom sin långa, lokala historia och det ska bli intressant att höra hur skotillverkning kan överleva och förnya sig i Sverige.

  Sedan går turen vidare till High Coast Whisky, där vi kommer att få en rundtur, företagspresentation av VD Thomas Larsson och äta lunch. Det började för ett antal år sedan med några entiuaster med ett brinnande intresse för whisky. Kul är att de såg en möjlighet, och en fördel att lägga tillverkningen i Box vid Ångermanälven. Idag är de igång och producerar många prisade whiskysorter. För de som vill, kommer det även att vara möjligt att delta i en whiskyprovning som man betalar på plats. Den kostar endast 199 kr. Vi behöver veta detta i förväg, så skriv i meddelanden rutan om du är intresserad av en provning.

  Vi kommer också att ha med oss Aktiespararnas VD Joakim Olsson under hela dagen, med lite börssnack i bussen. Ta chansen att mingla med vår VD.

  Härnösand är vårt slutmål med företagsbesök på Absolicon AB och något att äta, innan vi återvänder hem. För er som inte varit i kontakt med Absolicon tidigare så är det ett utvecklingsföretag inom solenergi, kyla och ånga för industrier. De är noterade på Spotlight, fd Aktietorget. En mycket spännande branch, och där Härnösandsfamiljen Byström är drivande. VD är Joakim Byström. Efter det besöket så återvänder vi hem till Övik.

  Medlemmar betalar endast för lunchen på High Coast Whisky och eventuell whiskyprovning, resten bjuder lokalavdelningen på. Lunchen kostar 195:- som var och en betalar där på plats. Om du har någon allergi eller önskemål om maten så skriv i meddelanderutan vid anmälan.

  Hålltider:

  kl 8.15 Bussen avgår

  kl 9.00 Docksta skor

  kl 11.30 High Coast Whisky

  kl 17.00 Absolicon

  ca kl 19.00 Bussen återresa

  Det blir en intressant dag med andra aktieintresserade som jag verkligen ser fram emot, och jag hoppas du gör det också.

  Anmäl dig så fort som möjligt, begränsat antal platser. Även icke medlemmar är välkommen, men då mot en avgift på 400:- som du kan swicha till 070-6687046 med namn. Vi måste då ha din betalning senast den 27 september!

  Anmälningarna är bindande efter den 27 september och du som medlem som inte kommer blir skyldig 400:-. Detta är för att vi vill inte ha några tomma stolar.

  Välkommen med din anmälan!

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.