Du är här

Stor Aktiekväll på Kosta Boda Art Hotel

  Nästan lika traditionsenligt som att Lucia kommer ska vi genomföra Stora Aktiekvällen på Kosta Boda Art Hotel i December. I år blir det den 7e December...

  Likt tidigare år har vi en stark uppställning av föredragshållare för kvällen. Torsten Jansson presenterar New Wave Group, Ulf Petersson som är analytiker och ekonomijournalist på Dagens Industri berättar om rådande marknadsläge samt det kommer att bli företagspresentationer av Volvo Construction Equipment och Balco samt även Aktiespararnas VD Joakim Olsson kommer att besöka oss.

   

  Denna träffen görs i samverkan med våra grannar i öst så anmälan till träffen görs via Aktiesparana Kalmar/Nybro/Ölands hemsida. Passa på att anmäla er i tid då träffen troligen kommer att bli fullbokad!

   

  wysiwyg_image

  Ulf Petersson är Nybrobördig och en uppskattad föredragshållare för Aktiespararna. Tillvardags jobbar han på Dagens Industri som analytiker och expert.

  wysiwyg_image

  Torsten Janson är VD för New Wave och kommer att presentera företaget.

  New wave Group skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter innom profilbranschen samt sport-, gåvo- och inredningssektorn.

  Verksamheten är indelad i följande områden:

  * Profil: Profilkläder, yrkeskläder och presentreklam.

  * Sport och fritid: Försäljning av sportprodukter under egna och licensierade varumärken bla Craft, Seger, Cutter & Buck.

  * Gåvor & heminredning: Försäljning av produkter under varumärken bla Orrefors, Kosta Boda och Sagaform.

  wysiwyg_image

  Pär-Olof Gåård som är Global Product Manager presenterar Volvo Construction Equipment.

  Volvo introducerade världens första serieproducerade ramstyrda dumper "Gruskalle" i Braås 1966.

  Samtidigt som VCT firade "Gruskalles" 50-årsdag, lanserades världens största dumper: A60H. Nu över 50 år senare, har VCT passerat 75 000 tillverkade dumprar i Braås, det är mer än alla övriga tillverkare tillsammans. VCT fortsätter att utveckla sina produkter för att möta kundernas behov och förväntningar över hela världen.

   

  wysiwyg_image

  .

  Balco är ett tillväxtbolag som erbjuder innovativa, patenterade och energibesparande balkonglösningar av hög kvalitét. Bolagets kundanpassade produkter bidrat till en ökad trygghet, livskvalitét och värdeökning till boenden i flerbostadshus. Företaget grundades i Växjö 1987 och har över 300 anställda, är marknadsledande i Norden och är verksam på ett flertal marknader i norra Europa. Omsättningen under 2016 uppgick till 802 MSEK:

  Balcos Verkställande direktör Kennert Lundahl kommer och presenterar företaget.

  wysiwyg_image

  Joakim Olsson som är Aktiespararnas VD kommer och håller föredrag.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.